TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
ODRED IZVIĐAČA ''Pakra'': Upis novih članova
Članovi pakračkog Odreda izviđača "Pakra" pohađali su od 16. do 26. kolovoza u Dišniku Šumsku školu Saveza izviđača Hrvatske u kojoj su stjecali znanja i kvalifikacije potrebne za voditelje jata i patrola te načelnika Odreda.

Učenice 6. razreda osnovne škole Lara Luksetić, Ebony Lasić i Ivana Svjetličić moći će tako od ove godine preuzeti brigu o mladim članovima Odreda okupljenima u patrole i jata, a Zoran Milaković koji je pohađao tečaj za načelnika odreda stekao je mogućnost i za stjecanje licence instruktora SIH-a.

Odred izviđača "Pakra" sastat će se 19. rujna u 17 sati u OŠ braće Radić te pozivaju sve učenike drugih razreda i starije da se dođu prijaviti kao novi članovi Odreda.
Postavljeno 17.09.2007. by Denis Ljevakovic
Broj otvaranja:3702
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.