TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Održan maskenbal za djecu
Početno planirani mimohod ulicama Grada Lipika, koji se održava već više od 10 godina, je bio odgođen zbog hladnog vremena te su djeca nastupila u športskoj dvorani.

Na pokladni utorak, 28. veljače, u 11 sati u organizaciji Osnovne škole « Lipik » organiziran je maskenbal za djecu od prvog do osmog razreda, te djecu iz vrtića ( Mala škola i Velika grupa ). U školu su došli obučeni u maštovita odjela. Nastava je bila organizirana pod maskama do 10 sati. Početno planirani mimohod ulicama Grada Lipika, koji se održava već više od 10 godina, je bio odgođen zbog hladnog vremena te su djeca nastupila u športskoj dvorani.

U dvorani je sve pozdravio gradonačelnik Lipika te je predao ključeve grada predstavniku djece, da upravljaju gradom do kraja maškara. Ravnateljica se zahvalila svoj djeci i roditeljima na trudu što ulažu u našu djecu i što su došli na ovu priredbu. Nastupilo je oko 350 šarolike i vesele djece koji su svojim plesom uljepšali kraj ovogodišnjih maškara. Uz veselu glazbu djeca su pokazala koliko mogu biti živa pod maskama, ali su i učitelji pokazali pravi primjer te su se u raznim bojama opustili sa djecom. Nakon predstavljanja svakog razreda pred publikom djeca su se okrijepila krafnama i sokovima, te grickalicama. Bilo je divno vidjeti svu djecu na jednom mjestu, sa istim duhom za zabavu, od rasplesanih starijih do najmlađih koji su u čudu tražili nekog poznatog među maskama.

Pred kraj su proglašene najbolje maske, a kriteriji ocjenjivanja je bila originalnost i načina prezentacije. U kategoriji viših razreda su pobijedili "ratoborni" ARAP I AMERIKANAC ( Matija Hiklih i Mario Hlapović ), u nižim razredima je nagradu odnijela BUNDEVA ( Anamarija Grgić ), dok je među najmlađima najljepši bio PAUK (Barbara Horvat ). Nakon proglašenja sva su se djeca vratila u školske klupe gdje su se nastavila zabavljati unutar razreda.

Postavljeno 02.03.2006. by Hrvoje Kovačić
Broj otvaranja:4711
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.