TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
LIPIKU s ljubavlju
U Školskoj športskoj dvorani u Lipiku odrana je tradicionalna sveanost posveena Lipiku uz koju se ovog puta obiljeava OTVORENJE LIPNJA U LIPIKU. Program je poeo uz srdaan pozdrav gradonaelnika Antuna Haramije i Vide Ilii.

Uz sunce i temperaturu od 35 stupnjeva u našem malom gradu danas su dodatno "zapalile" teren naše mauretkinje koje ste mogli vidjeti i koje su se ovom prigodom predstavljale. A to su: Ana Kuri, Ivona Lujanac, Stana Sabo, Tamara Prebeac, Lucija Duvljak, Mihaela Sljepevi, Sabina Bencištadler, Stefani Lipuši, Monika Doli, Ana Duvnjak, Kristina Majdandi, Marija Pavlovi, Nina Petrovi, Stela Sinjakovi, Sanda Sinjakovi, Josipa Komljenovi, Dora Mari, Tena Vujatovi, Ana Lou, Sanela Lou, Ivona Ljevakovi, Arijana Hormot, Valentina Zorbas, Lea Straga, Klaudija Zanetti, Dorotea Adijevi, Barbara Horvat, Maja Babi, Martina Lujanac, Matea Pentek i Jelena Buha.


Foto: ivanp

Takoer ovom prigodom nastupale su Jasenovake maoretkinje, plesna skupina "est" iz Daruvara, mladi reperi iz Daruvara koji su (kako kau) imali malih problema s razglasom zbog ega su odrepali samo jednu pjesmu, Klub ratnikih vještina i Bujinkan seshin dojo. Svi su se mogli okrijepiti uz sokove i kokice koji su dobro prijali svakome uz ovu vruinu. I ove godine bila je prisutna tombola! Tako da je svatko mogao otii kui s malim paketom iznenaenja!

15.6. – se odrava cjelodnevno REGIONALNO natjecanje maoretkinja!

Svi su pozvani!

 Foto: ivanp
Postavljeno 29.05.2008. by Ivana Strehovac
Broj otvaranja:5899
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.