TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Zanimljivosti kulturnog LIPNJA
LIPIK - Uz ciklus koncerata Virtuoso koji smo ove godine imali priliku sluati u Lipiku, Udruga Tilia Udruga za promicanje kulture i kulturne batine Lipika organizator je jo jedne poslastice za ljubitelje klasine glazbe. Tijekom manifestacije Lipanj u Lipiku", dana 7. lipnja u 20h bit e odran koncert Varadinskog komornog orkestra u Crkvi sv. Franje Asikog u Lipiku.

Ukoliko se do sada niste imali priliku susresti s koncertima klasine glazbe, ili vas moda sve to nije zanimalo, koncert Varadinskog komornog orkestra u Crkvi koja e dodatno doprinijeti ugoaju i zvuku svakako vas ne bi trebao ostaviti ravnodušnim.

Varadinski komorni orkestar veinu svojih nastupa odradi bez dirigenta, a ovom prilikom na repertoaru e biti djela Romera, Klobuara i Suka, uz glavnog solistu Joe Haluza na violini.


Stare staze

Takoer, ništa manje atraktivan nastup je benda Stare staze na trnici u Lipiku 14.6. u 20h. Radi se o bendu koji je poznat diljem Hrvatske, a u kojem svaki lan peterolane postave zna svirati bar tri instrumenta, što im prilikom izvedbe koncerta svakako daje zanimljivost i jednu specifinost u raznobojnom zvuku. Repertoar od hrvatskih tamburaških pjesama, dalmatinskih, preko domae zabavne i rock glazbe do stranih hitova, soula, funka pa sve do meksike mariachi glazbe uz specifine instrumente poput braa, trombona, konge, trube svakako bi trebao pobuditi zanimanje mnogobrojne publike.

Postavljeno 05.06.2008. by Marko Baran
Broj otvaranja:2166
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.