TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Brdsko biciklistički spust - Downhill Psunj
Biciklistički klub Titan Pakrac od 21. do 23. kolovoza organizira Utrku za Nacionalno prvenstvo i Hrvatski DH kup pod nazivom „DH Psunj 2009.“ Mjesto okupljanja je Planinarski dom „Omanovac“ Pakrac.

Natjecatelji se mogu prijaviti u kategorijama elite Ž, elite M, Juniori M (13-18 god.), Master M (stariji od 30 g) i rekreativac.

Svi zainteresirani prijaviti se mogu do 20. kolovoza 2009. godine (četvrtak) do 12:00h. Pojedinačne prijave ispunjavaju se putem web stranice na www.bk-titan.hr, a skupne prijave isključivo putem obrasca koje treba poslati na e-mail: info@bk-titan.hr.

U prijavi navesti ime i prezime, biciklistički klub, datum rođenja, adresa, telefon, uci kod, broj licence, email, kategorija te želite li kartu za trening. Za natjecatelje koji se prijave do 20. kolovoza 2009. godine (četvrtak) do 12:00h cijena kotizacije za sve kategorije: 200 kn (30 €).

U petak, 21. kolovoza, s početkom u 13 sati održat će se on foot inspekcija staze nakon čega će biti trening vožnja, te sastanak klubova i pojedinaca i zabavni program. Dan poslije s početkom u 9 sati održat će se prijave i podizanje brojeva, službeni trening sa i bez zaustavljanja, sastanak klubova i pojedinaca te naravno zabavni program. Službeni trening bez zaustavljanja u nedjelju počinje u 8.30 sati dok je u 11 sati start kvalifikacijske utrke te u 14 sati start finalne utrke. Dužina staze iznosi 2200 metara dok je visinska razlika 380 metara. Ukupni fond nagrada u gotovini iznosi 7.950 kn, a tri prvoplasirana hrvatska natjecatelja u svim kategorijama dobivaju odličja.

Ovom prilikom pozivaju se i građani da budu dio ove utrke koja je jako atraktivna te se po prvi puta ovako nešto organizira u našem kraju. Od organizatora doznajemo da se očekuje od 100 do 150 natjecatelja te kako je zbog natjecatelja iz Slovenije te Bosne i Hercegovine ona i međunarodnog karaktera. Osim dobre utrke, organizatori obećavaju i dobru zabavu u subotu navečer uz DJ Pokya u Planinarskom domu Omanovac. M.L.
Postavljeno 19.08.2009. by M.L.
Broj otvaranja:3108
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.