TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
OPREZ!!! U Lipiku i Pakracu hara svinjska gripa
Do sada su slubeno potvrena 2 sluaja svinjske gripe u Pakracu i Lipiku. Prema naim saznanjima oboljelih je puno vie - na desetke. Takoer je svinjska gripa uzela maha i u naoj upaniji gdje je slubeno registrirano 8 sluajeva.

Iako doktori tvrde, da unato pojavi svinjske gripe na našem podruju, stanovništvo treba ivjeti normalno mi Vam savjetujemo:

 Djeco, nemojte ii u školu! Srednjoškolci nemojte ii u školu!  Vi koji imate tu sreu da imate posao na našem podruju, nemojte ii na posao!

Ako negdje izlazite iz kue, obavezno nosite zaštitnu masku kakvu vidite gore na slici! 

 

  •  Tijek dogaaja vezanih uz svinjsku gripu na našem podruju pratite na www.TAKOdobra.com...


Obavezno proitajte:

Kako prepoznati svinjsku gripu? Moda ste ve zaraeni svinjskom gripom? Pogledajte da li imate neke od simptoma...Takoer pogledajte hitna upozorenja!!!

6 mitova o svinjskoj gripi koji vas mogu koštati ivota! Mislite da nije opasna? Iako zima tek dolazi, nova je gripa za sada ubila više mladih ljudi nego sezonska gripa tijekom cijele zime.

 

P.S. Iako se nekima ne svia naše izvještavanje o svinjskoj gripi na našem podruju moramo napomenuti da svaki pravi medij mora dizati paniku kada ima priliku za to :)

Postavljeno 05.11.2009. by Dejan Ilii
Broj otvaranja:3238
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.