TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Lipanj u Lipiku, raspored događanja
Zabava za sve uzraste!!! Gastronomska ponuda!!! Tamburaški orkestar!!! Predstavljanje udruga!!! Koncert!!! Izložbe!!! Slet planinara!!! Ergela!!! Natjecanje - dvoprege!!! Biciklijada!!! Ribolovni kup!!! Dođite, pogledajte, poslušajte, razgledajte, napite se, kupite, zapjevajte, poližite, pojedite, vozite, lovite, zajašite...Vidimo se u Lipiku na manifestacji "Lipanj u Lipiku"


  •  Program obilježavanja "Lipnja u Lipiku 2010"

Grad Lipik i ove godine priređuje raznolike manifestacije tijekom mjeseca lipnja pod nazivom „Lipanj u Lipiku“. U programu događanja sudjeluju udruge koje djeluju na području Grada Lipika, kako sportske, tako i kulturne.

Manifestacija je započela 10. lipnja kada je u Multikulturalnom centru u Lipiku održan koncert Dalibora Prochazke dok će u istom prostoru 11. lipnja u 20 sati biti otvorena izložba Nevena Jakovljevića. Predstavljanje udruga Grada Lipika u parku kod Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju biti će 12. lipnja u 16 sati. Ulaz je slobodan, a kao gosti nastupit će Tamburaški orkestar KUD-a „Podravka“ pod ravnanjem dirigenta Krešimir Lukačića. Istog dana održat će se i planinarski susret Planinarskog društva „Lipa“.  

Tri dana kasnije, 15. lipnja u 10 sati, Državnu ergelu Lipik posjetit će inozemni novinari u sklopu svog studijskog putovanja. Otvorenje izložbe Likovne sekcije Podravka 72 u Multikulturalnom centru Lipik predviđeno je za 17. lipnja u 20 sati dok će 19. lipnja u 11 sati na pomoćnom igralištu nogometnog kluba „Lipik“ biti održano II. kolo Croatia Cup za dvoprege - seniori i II. kolo prvenstva Republike Hrvatske za dvoprege - juniori. Biciklijada Pakrac - Lipik - Pakrac biti će 20. lipnja, a manifestacija „Lipanj u Lipiku“ završiti će 27. lipnja ribolovnim kupom Grada Lipika na jezeru Raminac u organizaciji ŠRD „Slavonac“.

Izvor: lipik.hr

Postavljeno 12.06.2010. by Dejan Iličić
Broj otvaranja:3546
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.