TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Osvrt na DH Psunj 2010
Priprema staze, zivkanje lanova, organizacija prijevoza i popratnih slubi, sve to urodilo je plodom, pa smo odrali i ovogodinju DH utrku za kup Hrvatske. Veini vozaa je prednost predstavljalo to to se vozilo na dobro poznatoj stazi Debeli rt, neki od njih su ve i dio inventara tamo, odmah uz crveno bijele trakice uz stazu. Ipak smo ju malo i izmijenili, ono, sigurnosti radi. Da vas malo usporimo jer ste nam prebrzi, pa ne stignemo zvidati za vama.

Prvi entuzijasti su pristigli ve u petak, kako bi zauzeli najbolja mjesta za postavljanje „apartmana“ na travnjaku uz planinarski dom. Dio fensi ekipe se smjestio i u VIP loe na katu doma, kako bi imali najbolji pogled na grad i da mogu sa guštom pljuckati odozgo.

Nakon neslubenog treninga uslijedila je i najavljivana igranka, na kojoj su se neki malo previše zaigrali, pa u subotu i nisu bili za neku akciju, no vrijeme lijei sve, pa su i oni došli kasnije na svoje. Kao što to i inae bude kod nas, dogaaj je morala popratiti kiša, pa je ekipa redara uz stazu bila jaa po psovkama od vozaa, jer kad si na bajku, bre pobjegneš pred lošim vremenom. Osim par ljudi koji su doskoili kiši i blatu, pa su se vozili u odijelima za prodaju sladoleda. Deki, svaka ast za ideju!
Kiša nije prestajala, pa smo dogaaj prekinuli, budui da su i najjai odustali…
Nedjelja je osvanula bez oblaka i sve je ukazivalo da e uvjeti za utrku biti maestralni. Vojska redara nepotrebno naoruana pomagalima protiv kiše i pivom (tko se opee, puše i na hladno) zauzela je pozicije i pripremila (skvasila) grla za navijanje vozaa. Nakon kvalifikacijskog dijela, kad smo vidjeli tko kako diše, uslijedila je dvosatna pauza i onda je sve krenulo za ozbiljno. Nakon neljudskog urlika „AAAJMOOO“ koji je ledio krv u zilama, krenuli smo sa utrkom. Šumu su preplavili posjetitelji kojima nije bilo problem to što se „ajoj, tamo mora hodati daleko da bi nešto vidio“. estitamo i zahvaljujemo svima njima, pogotovo onima koji su došli bodriti svoje favorite! Tim više što nisu stvarali probleme na stazi, i što su pazili da pretravaju kad nitko ne nailazi.
Utrka je završila, estitamo dekima i curama koji su osvojili pobjednika mjesta na ovoj nimalo lakoj i opasnoj sportskoj egzibiciji.


Što se nas domaih tie - Santo nam je osvjetlao lice kluba titulom prvaka Hrvatske u elite kategoriji, iako je završio etvrti. Matija Tessari nam se isto tako pokazao  vrlo dobar, osvojio je drugo mjesto u juniorima. A Matiji Dašeku, Vladi Lauanu i Juri Rosiu estitke za lavovsku borbu (ok, vonju). Iako nisu stali na tron, nama ste bili odlini! Ubudue emo navijati jae pa e i rezultati biti bolji. Obeajemo.
Toliko od nas za ovu godinu. Hvala svima koji su na bilo koji nain doprinijeli da se ova utrka odri, i vama vozaima radi kojih smo ovo uope i radili.
Do idue godine, lijepi pozdrav iz Pakraca.

Igor avlovi - Batak

Fotografije i tekst preuzeti sa slubenih stranica BK-TITAN

VIŠE INFORMACIJA 

 

Postavljeno 31.08.2010. by icavlovic
Broj otvaranja:2666
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.