TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Dan škole Lipik - Bogat program završne priredbe
U programu su sudjelovali Članovi zbora, recitatorske, dramske i literarne sekcije, a nakon završnih sportskih natjecanja održan je i koncert "Pjesmom protiv ovisnosti"

Učenici i djelatnici Osnovne škole Lipik obilježili su 27. svibnja bogatim kulturno-umjetničkim i sportskim programom Dan škole. Na završnoj priredbi su nastupali učenici Članovi izvannastavnih aktivnosti, Članovi zbora, recitatorske i dramske te literarne sekcije. U sklopu obilježavanja ovog dana, dodijeljene su i nagrade učenicima i mentorima koji su osvojili prva mjesta na županijskim natjecanjima, kao i učenicima koji su sudjelovali na državnoj smotri. Svima njima poklonjene su knjige prilagođene njihovom uzrastu. U sportskom dijelu programa održana su završna natjecanja u rukometu i odbojci za učenike viših razreda i graničar za učenike od 1. do 5. razreda. Najuspješnije ekipe nagrađene su medaljama, peharima su nagrađeni i najbolji pojedinci. "Ovo je već tradicionalna priredba koju organiziramo pred kraj svake školske godine. Ovaj put smo mališanima upriličili i koncert pod nazivom "Pjesmom protiv ovisnosti" na kojem su nastupili Tina i Nikša, što su djeca vrlo dobro prihvatila", rekla je Sanda Ivanović, ravnateljica lipičke škole i dodala da je pokrovitelj ovog koncerta bila tvrtka "Messer"
Postavljeno 02.06.2005. by Mario Barać
Broj otvaranja:2653
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.