TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Organizirana ljetovanja
Najvie djece ljetovat e na Viru

Pakraki Odred izviaa "Pakra" i GD HCK iz Pakraca jedine su organizacije koje su ovog ljeta omoguile pakrakoj i lipikoj djeci organizirani oblik ljetovanja.
Mladi izviai ljetovat e na Otoku mladosti, a oni koji su se odluili ljetovati u organizaciji HCK boravit e u djejem odmaralitu "Cvrak" na otoku Viru.

OI 'Pakra' prole godine na Otoku mladosti
Od 18. do 27. srpnja na Otoku mladosti boravit e s voditeljima 20 pakrakih poletaraca i izviaa, a tamo e otputovati zajedno s lanovima Odreda izviaa "Bilogora" iz Rovia i Udruge skauta "Sv. Juraj" iz Bjelovara.
Tamo e biti organizirana ve uobiajena edukacija iz meteorologije, astronomije, orijentacije u prirodi te kola plivanja i razliiti zabavni programi.
Mladi skauti bit e smjeteni u atorima i etverokrevetnim depadansima, a cijena ljetovanja koja ukljuuje smjetaj, prehranu i prijevoz je 1200 kuna. Ovogodinje ljetovanje na Otoku mladosti moglo bi biti posljednje za izviae, saznali smo od Zorana Milakovia, starjeine pakrakog odreda izviaa, jer e cijeli otok biti prenamijenjen u destinaciju za elitni turizam.
U odmaralitu HCK "Cvrak" na otoku Viru u periodu od 27. lipnja do 29. kolovoza desetodnevnu ljetnu kolu za djecu u etiri grupe pohaat e ukupno 310 djece. Ovakav oblik ljetovanja za mlade GD HCK Pakrac organizira tradicionalno ve niz godina za redom, a ljetna kola obuhvaa edukaciju iz povijesti Crvenog kria, pruanja prve pomoi, pravima djece, ljudskim pravima i enevskim konvencijama, kolu plivanja i razliite radionice te razliite zabavne sadraje. Cijena aranmana koji ukljuuje boravak, prehranu i organizirani prijevoz je 900 kuna.

U osnovnim kolama u Lipiku i Pakracu, kako smo saznali, nisu organizirali za svoje uenike odlazak na more. Uenici treeg razreda Srednje kole Pakrac bili su od 22. do 29. lipnja na maturalnom putovanju u popularnom panjolskom ljetovalitu Lloret de Mar u blizini Barcelone te u glavnom gradu eke - Pragu.
Postavljeno 20.07.2007. by Denis Ljevakovic
Broj otvaranja:5085
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.