TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
HDZ u Pakracu sa samostalnom listom i kandidatima
PAKRAC, 25. veljae - Na svibanjskim lokalnim izborima u Pakracu HDZ e nastupiti sa samostalnom listom, te samostalnim kandidatima za gradonaelnika i njegovog zamjenika. Imena kandidata su poznata, i to se tie pakrakog HDZ-a mogla su biti objavljena jo prije tri mjseca. No to nije uinjeno radi dogovora da HDZ nastupi jedinstveno na upaniji, pa e to navjerojatbije biti uinjeno u prvom tjednu oujka, rekao je Davor Huka, predsjednik pakrakog HDZ-a na dananjoj tiskovnoj konferenciji.

Pripreme za izbore u pakrakom HDZ-u su zapoele krajem studenoga kada je formirano izborno tijelo u koji su uklljuene ak 63 osobe, što je po prvi puta u pakrakom HDZ-u da su izborne pripreme i odluivanje  ukljuen toliki broj ljudi.

Kako je HDZ u Pakracu vladajua stranka, jedna od prvih predizbornih odluka je bila da broj lanova gradskog vijea ostane nepromijenjen, dakle 13 te je HDZ ve rasporedio mjesta na listi po temeljnim ograncima, a izravno mjesto na listi je osiguranu predstavniku talijanske nacionalne manjine i po prvi put mladei HDZ-a.

U HDZ-u smatraju da izbornu kampanju kao strankla na vlasti provode ve etiri godine i to uspješno jer je 85 posto njihovog prošlog izbornog programa realizirano. Stoga su za ovogodišnju kampanju predvidjeli 40.000 kuna od ega e 20.000 potrošiti u medijima i na tiskanje propagandnog materijala, a 20.000 predvienih za predizborni skup i koncertne izvoae e donirati: deset trisua u fond za obranu hrvatskih branitelja optuenih na upanijskom sudu u Poegi i deset tisua za pomo u tiskanju monogorafije poginulih hrvatskih branitelja Pakraca dok e kampanju provoditi javnim tribinama po svim veim naseljima pakrakog kraja, rekao je Huška.


 
Postavljeno 25.02.2009. by Darko Baronica
Broj otvaranja:2281
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Sortiraj Lokalni izbori 2009 by
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.