TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
HDZ Pakrac obznanio listu za GV i očekuju sedam vijećnika
Dr. Ivana Marijanović nositelj je i prvopostavljeni na listi HDZ-a za Gradsko vijeće Pakrac na predstojećim izborima a dalje slijede Davorka Pleša, Antun Fričer, Miroslav Delač i Marko Marošević.

Željka Pejša, predsjednica pakračke mladeži HDZ-a
Na šestom mjestu je  Željka Pejša predsjednica pakračke HDZ-ove mladeži, na sedmom Damir Colosetti. Nova imena u lokalnoj politici su tri slijedeća kandidata, Zlatko Visković, Morena Mandić i Hrvoje Martinović. Na posljednjem jedanaestom mjestu je Marijan Kratki.

Predstavljajući kandidate, mr. Davor Huška i Nikola Šimić, HDZ-ovi kandidati za gradonačelnika i zamjenika, su istaknuli da nisu u HDZ još nikoga predvidjeli za predsjednika vijeća, te su spremni tu dužnost ustupiti eventualnom koalicijskom partneru.

Kako je istaknuo Šimić na listi se nalazi 27 posto žena, 7 kandidata već ima vijećničko iskustvo, 4 su nova, šestero ima status hrvatskih branitelja, četvero su poduzetnici.

Huška je rekao da očekuje da će ova lista osvojiti  50 posto glasova što bi moralo biti dostatno za  6 vijećnika. Na sedmog računaju kroz primjenu zastupljenosti talijanske nacionalne manjine (Colosetti).

HDZ će tijekom predizborne kampanje  održati građanske tribine u Pakracu, Donjoj Obriježi, Velikom Banovcu, Badljevini i Prekopakri, a zavšni događaj će biti piknik na ŠRC Matkovac  10. svibnja.

Na istoj tiskovnoj  konferenciji što je održana  7. travnja,  kao kandidati pakračkog HDZ-a za županijsku HDZ-ovu listu su najavljeni Ivica Mateš, Stipan Grgić, Ivica Špančić i Sanja Josipović.
Postavljeno 13.04.2009. by Darko Baronica
Broj otvaranja:3137
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Sortiraj Lokalni izbori 2009 by
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.