TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
mr.sc. Davor Huška dipl. oec., HDZ
Davor Huška rođen je 8. kolovoza 1965. u Pakracu. Zastupnik je u Saboru i aktualni gradonačelnik Pakraca koji obnaša ovu dužnost od 1. travnja 2004. godine.

Davor Huška

Osnovnu i srednju školu završio je u Pakracu, a diplomirao i magistrirao na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Dragovoljac je Domovinskog rata, oženjen i otac troje djece. Od 1990. godine član je HDZ-a TO Prekopakra.

Uz dužnost gradonačelnika;
dobrovoljni je davatelj krvi (40 puta)
tata 24 sata na dan
član Županijske skupštine Požeško-slavonske županije
član predsjedništva Udruge gradova Republike Hrvatske

Dosadašnje radno iskustvo:
6 mjeseci u Upravi prihoda u Pakracu
6 godina u PBZ, poslovnica Pakrac
4 godine lokalna samouprava Grada Pakraca – Odsjek za gospodarstvo i financije

Kandidat za njegova zamjenika je prof. Nikola Šimić, koji je 12 godina gradski vijećnik, a posljednje četiri godine i predsjednik Gradskog vijeća Pakrac.


Nikola Šimić
U PREDSTAVLJANJU KANDIDATA KORISTILI SMO SE TRENUTNO RASPOLOŽIVIM INFORMACIJAMA U PAKRAČKOM LISTU i VAŠIM WEB STRANICAMA. POZIVAMO SVAKOG KANDIDATA DA VIŠE INFORMACIJA O SEBI I SVOJEM ZAMJENIKU POŠALJE NA takodobar.list@gmail.com . POŠALJITE NAM KRATKE ŽIVOTOPISE, ČIME SE BAVITE, RADNO ISKUSTVO, OBITELJ, ODNOSNO SVE ŠTO SMATRATE DA BI VAM MOGLO KORISTITI U OVOJ POTPUNO BESPLATNOJ PROMIDŽBI. ONO ŠTO NAM POŠALJETE O SEBI TO ĆEMO I OBJAVITI, INAČE, SMATRAT ĆEMO DA STE ZADOVOLJNI KAKO SMO MI TO UČINILI ZA VAS. PET DANA UOČI IZBORA, 12. SVIBNJA 2009. NAJAVIT ĆEMO SVE KANDIDATE NA TOP (IZDVOJENOM) MJESTU NA WWW.TAKODOBRA.COM.
Postavljeno 30.04.2009. by Marko Barčan
Broj otvaranja:3291
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Sortiraj Lokalni izbori 2009 by
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.