TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Središnji predizborni skup HDZ-a 10. svibnja
Hrvatska demokratska zajednica Grada Pakraca predala je svoju listu kandidata za Gradsko vijeća Pakrac kao i kandidate za gradonačelnika i njegovog zamjenika u četvrtak 23. travnja u 14 sati. Liste i kandidati bit će predloženi u sastavu u kojem su putem medija već obznanjeni.

S kandidatima, kao i s ostalim izbornim aktivnostima je članstvo upoznato kroz sastanke po temeljnim ograncima pa su tako  20. travnja sastali sva tri pakračka temeljna ogranka i Prekopakra, a za 23. travnja su sazvani sastanci sa članstvom temeljnih ogranaka Badljevina, Donja Obrijež, Toranj i Veliki Banovac.

Kao što je već ranije najavila GO HDZ-a Pakrac je iz sredstava predviđenih za izbornu kampanju 22. travnja uplatila 10.000 kuna na žiro račun "Pravna pomoć" s kojeg se financiraju odvjetničke usluge hrvatskim braniteljima protiv kojih se vodi  sudski postupak na županijskom sudu u Požegi.

Centralni predizborni skup HDZ-a  Pakrac za predstojeće lokalne  izbore održat će se u sklopu obilježavanja 19. godišnjice osnutka HDZ-a za područje Grada Pakraca u nedjelju 10 svibnja s početkom u 15 sati na prostoru Športsko-rekreativnog centra "Matkovac" gdje će   u 18,30 sati biti predstavljeni svi kandidati na predstoječim gradskim i županijskim izborima. Kako je istakao Huška ovaj skup je zamišljen  kao i lanjski, održan kod Planinarskog doma Omanovac što podrazumjeva višesatno neformalno druženje  članstva uz igru i sportska nadmetanja.
Postavljeno 02.05.2009. by Darko Baronica
Broj otvaranja:2168
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Sortiraj Lokalni izbori 2009 by
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.