TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
HSP Pakrac: Stanje zahtjeva gospodarstvenika na čelu grada
Hrvatska stranka prava u Pakracu na lokalne izbore izlazi samostalno s listom kandidata za gradsko vijeće, te diplomiranim politologom Gojkom Bricom kao kandidatom za gradonačelnika Pakraca, odnosno dipl. ing. šumarstva Slobodanom Šugićem kao kandidatom za njegovog zamjenika, piše u priopćenje koje nam je 5. svibnja dostavila pakračka podružnica ove stranke.

Gojko Brzica, nositelj liste i kandidat za gradonačelnika
U njemu  oni naglašavaju, da s obzirom na stanje u gospodarstvu Pakraca, su odlučili kandidirati za gradonačelnika osobu koja je 19 godina radila u privredi, osobu s iskustvom koji je stekao koa prvi direktor KTC-a u Pakracu, direktor istog supermarekta u Zaboku i Sisku, člana uprave "Zagrepčanke" d.d. Zagreb, nekadašnjeg zamjenika  gradonačelnika Pakraca, hrvatskog branitelja iz 1991. godine.
 
Oni naglašaju da imaju program s pet prioriteta: infrastruktura kao glavni preduvjet razvoja gospodarstva, poljoprivredu kao prirodne resurse koji nisu iskorišteni u dovoljnoj mjeri, tuzam, ne kao turističko odredište, ali destinacija koja će privlačiti posjetitelje poviješću, kulturom, a nadasve prirodnim okolišem kojim se može na viši nivo podići seoski i lovni turizam. Nadalje naglašavaju potrebu za zaštitom okoliša, naručito podići razinu iskoristivnosti alternativnih izvora energije, te kao peta točka razvoj poduzetničkog ponašanja pri čemu vide golemi intelektualni potencijal u velikom broju mladih i obrazovanih naših sugrađana, ali nedovoljno educiranih za poduzetničko ponašanje.
 
Kako naglašavaju u priopćenju koje potpisuje Mario Novoselac, predsjednik pakračke podružnice HSP-a, neophodni su nam jasni ciljevi, a za njihovo donošenje potrebna je volja svih političkih snaga u Pakracu, te naročito odgovornost.
Postavljeno 08.05.2009. by Darko Baronica
Broj otvaranja:2899
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Sortiraj Lokalni izbori 2009 by
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.