TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
HSP Lipik: Boljitak moguć samo s promjenama
Građani Lipika su svjesni i osjećaju da se u životu njihovog grada nešto mora promijeniti. Tu promjenu i boljitak ne mogu ostvariti oni koji su već 16 godina na vlasti, a krunski dokaz tome je revitalizacija turizma kroz pitanje famoznog ZRC-a. Niti poslije svih mramornih ploča u lipičkom parku, sjednice Vlade RH u Požegi i javno izrečenih predizbornih obećanja aktualnog predsjednika Vlade nije se dogodilo ništa, a Lipik je izbrisan s turističke karte Europe, kaže 5. svibnja u priopćenju Vinko Pečanić, nositelj liste Hrvatske stranke prava za Gradsko vijeće Lipik.

On ističe da su se vijećnici HSP-a i do sada zalagali, a činit će to i ubuduće, ne samo za obnovu ZRC-a, već za obnovu i razvoj cjelokupnog programa turizma na području Grada Lipika.

Vijećnici HSP-a u gradskom vijeću naročito će pažnju posvećivati zakonitosti donošenja odluka, njihovoj transparentnosti  i s pažnjom dobrog gospodara, a ne temeljom rodbinskih i stranačkih veza. To se može postići uvođenjem kontrole trošenje novca poreznih obveznika, te podizanjem odgovornosti pojedinaca u Gradskoj upravi.

Vijećnici HSP-a će se zalagati za ubrzanje postupka  prodaje poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu države, jer će taj važan gospodarski proces ovim ritmom trajati još 15 godina.

Oni će, kako ističe Pečanić, zalagati se za ravnomjeran razvoj svih naselja, jer žele grad u kojem je ugodno biti građanin, zadovoljstvo biti radnik i poželjno biti poduzetnik.
Postavljeno 08.05.2009. by Darko Baronica
Broj otvaranja:3107
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Sortiraj Lokalni izbori 2009 by
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.