TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
SDP Lipik: Drugi dobivaju novce, a nama daju obećanja
I na ovoj su konferenciji za tisak Stjepan Klasnić i Zdenko Ranković, kandidati SDP-a Lipika za gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika, te Zdenka Brkić, nositelj liste SDP-a za Gradsko vijeće Lipik istaknuli kako se sredstva gradskog proračuna trebaju trošiti racionalnije te ih približiti potrebama građana.

Stjepan Klasnić je podsjetio na brojna obećanja gradske vlasti o infrastrukturi, zapošljavanju, obnovi bisera Lipika - Kursalona,  Vandelbahna i parka, ali od obećanja se nije dalje otišlo. Klasnić je podsjetio na ploču o početku obnove ZRC-a koja je postavljena 1999. godine kod teško oštećenog vodoskoka te na    obećanje aktualnog predsjednika Vlade dr. Ive Sanadera koji je u Lipiku, za vrijeme prošle predizborne kampanji za Sabor u listopadu 2007. godine, "dao riječ da će ZRC biti riješen, a radna mjesta  spašena". "Od  postavljanja ploče, koja je negdje duboko zarasla u travu prošlo je nešto manje od 10 godina, a od izjave dr. Sanadera godina i pol, ali, na žalost, od tih i sličnih obećanja građani Lipika nemaju ništa i zato Lipik treba nove ljude koji će raditi, a ne obećavati", rekao je Klasnić dodavši da smo svjedoci kako se u drugim krajevima Hrvatske radi i gradi, te kako "toplice" poput Lipika niču na sve strane. "Zaključak je samo jedan: drugi dobivaju novce, a mi samo lijepa obećanja", istaknuo je Klasnić.

On je rekao kako je prioritet razvoja Lipika voda i da zato treba, zajedno s Gradom Pakracom udružiti sredstva i uz pomoć države riješiti taj najvažniji faktor razvoja svakog grada, a posebno Lipika koji ima turističke ambicije.

SDP-ovci su rekli kako ruševine najbolje govore koliko se i što ulaže u Lipik, ali nema ni poduzetnika kojima treba olakšati dolazak, izaći u susret i smanjiti papirologiju. I u gospodarstvu i u poljoprivredi poduzetnici i poljoprivrednici trebaju biti u prvom planu, a ne administaracija, rečeno je na tiskovnoj konferenciji kojoj je prisustvovao i Mišo Straga, predsjednik Gradske organizacije SDP-a Lipik.

Naš program se temelji na socijalnoj komponenti, na zaštiti radnika, seljaka, umirovljenika i socijalno ugroženih osoba i ukoliko nam građani ukažu povjerenje mi taj socijalni element nećemo napustiti niti iznevjeriti birače, niti ćemo lagati i davati lažna obećanja -  poručili su Klasnić, Ranković i Zdenka Brkić.
Postavljeno 08.05.2009. by Duško Kliček
Broj otvaranja:3165
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Sortiraj Lokalni izbori 2009 by
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.