TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Praćenje izborne kampanje...
Nalazimo se u središtu izborne kampanje. Objavljene su nove informacije i priopćenja sa zadnjih tiskovnih konferencija naših stranaka koje možete pročitati u novom broju Pakračkog lista ili na TAKOdobra.com portalu. Također, na službenim gradskim stranicama Grada Pakraca i Grada Lipika objavljena su rješenja o određivanju biračkih mjesta.

Izbori 2009 na TAKOdobra.com

Tiskovne konferencije ili priopćenja imali su ovog i proteklog tjedna u Pakracu: DPS, HDZ / Davor Huška, HSP / Gojko Brzica, SDP - HNS / Dragan Marin i SDSS, te kandidat za gradonačelnika Miroslav Ivančić (nezavisni).  U Lipiku; DPS, HDZ, HSS, HSP, HSU, NL Ivan Molnar, SDSS, i SDP. Abecednim redom poredane stranke, klikom na svaku kraticu stranke možete doći do članka.

Također, rješenja o biračkim mjestima u Pakracu objavljena su na sljedećem LINKU, odnosno OVDJE pogledajte rješenja o biračkim mjestima u Lipiku.

Sutra će na top mjestu TAKOdobra.com portala stajati oglas jedne stranke. Cijena oglasa na TOP mjestu je 200kn/dan

Također se možete reklamirati u TDL oglasima koji se pojavljuju u svakom članku. Cijena te reklame je 25 kuna po danu...


Reklamiranje na TOP mjestu

Reklamiranje putem TDL oglasa u svakom članku
Postavljeno 08.05.2009. by Marko Barčan
Broj otvaranja:2936
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Sortiraj Lokalni izbori 2009 by
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.