TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Nove web stranice HDZ-a Lipik i HDZ-a Pakrac
Gradske organizacije HDZ-a Lipik i HDZ-a Pakrac pustili su u rad svoje nove web stranice na adresama www.HDZ-Lipik.com i www.HDZ-Pakrac.com. Na stranicama moete pronai veliku koliinu informacija o radu stranke, izbornim dogaanjima, kao i kandidatima za nadolazee lokalne izbore.

Jedna od najzanimljivijih stvari je svakako rubrika OSTVARENO gdje moete pogledati veliki dio projekata koji su provedeni u posljednje etiri godine u našim gradovima, kao i rubrika Projekti za razdoblje od 2009. do 2013. godine u kojoj moete saznati što se sve planira raditi u sljedeem razdoblju. Takoer su predstavljene liste i kandidati HDZ-a za lokalne izbore sa kratkim ivotopisima kandidata.

Ukoliko imate potrebu nešto pitati, predloiti ili kritizirati rad Hrvatske demokratske zajednice na ovim prostorima to moete napraviti putem kontakt obrazaca.

HDZ Lipik: www.HDZ-Lipik.com

HDZ-Pakrac: www.HDZ-Pakrac.com
Postavljeno 08.05.2009. by Sponzorirani la
Broj otvaranja:3329
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Sortiraj Lokalni izbori 2009 by
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.