TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Ankete za gradonačelnika…drugi krug…Idemo na glasovanje!
Kako bi što zanimljivije dočekali nedjelju i lokalne izbore donosimo vam dvije nove ankete drugog kruga glasovanja za gradonačelnika Pakraca i Lipika. Pa neka rat glasovima počne!

U protekla dva tjedna na TAKOdora.com provedene su ankete vezane uz lokalne izbore. Po našim statistikama možemo vidjeti da su ankete veoma ozbiljno shvaćene pa je tako bilo prisutna velika manipulacija glasova. Postoji niz zanimljivosti s kojima vas sad ne ćemo zamarati, ali kad netko dobije 10 glasova sa iste IP adrese u 2 minute lako je zaključiti da je danas simpatizerima i kandidatima svaki rezultat bitan, pa tako i ovaj na našoj anketi.

U ovom krugu glasovanja takva manipulacija ne će biti lako moguća jer smo napravili niz sigurnosnih mjera s kojima ćemo pokušati spriječiti lažiranje glasova.

U prvom krugu glasovanja na našem portalu iz utrke su ispali Gojko Brzica u Pakracu kao i Stjepan Klasnić u Lipiku.


Rezultati prvog kruga glasovanja na našoj anketi (Postotci su izračunati uzimajući samo glasove ljudi koji će navodno izaći na izbore):

Lipik:
Antun Haramija 53,64%
Milan Božić 33,64%
Stjepan Klasnić 12,72%

Pakrac:
Miroslav Ivančić 36,19%
Dragan Marin 30,00%
Davor Huška 29,53%
Gojko Brzica 4,28%

Postavljeno 11.05.2009. by Dejan Iličić
Broj otvaranja:3325
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
damir piše: (14.05. 08:51)
Iz rezultata novo postavljene ankete (na kojoj ste postavili zastitu visekratnog glasanja- bar prema vasim tvrdnjama) vidi se slicna situacija kao i u prvom krugu glasanja na anketi. Iz svega do sada, do sadasnjih rezultata mislim da nije bilo nikakvih manipulacija, jedino ako ih nema i sada a to bi znacilo samo jedno, da posao administrator nije odradio kvalitetno. Takodjer moram napomenuti da sam ja glasao i u prvoj anketi i u drugoj anketi te da mi je sustav stranice to dozvolio samo jednom i to ne samo u jednom danu nego samo jednom tijekom cijelog vremena trajanja ankete, a meni to govori sasvim suprotno od onoga sto je navedeno u tekstu ili stvarno govori to da pojedincima je omoguceno glasanje visekratno a drugima jednokratno glasanje tijekom trajanja ankete- e pa dragi citatelji to se zove manipulacija samo koga i koji je razlog svemu tome- RAZMISLITE.
Sortiraj Lokalni izbori 2009 by
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.