TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Skup HDZ-a Pakrac: HDZ je jedina prava snaga i vrijednost
Jedinu pravu snagu i vrijednost na predstojeim lokalnim izborima ima Hrvatska demokratska zajednica i zato je vano da tu poruku prenesete svima i da 17. svibnja glasujete za kandidate i liste ove stranke, porueno je na predizbornom skupu HDZ-a koji je 10. svibnja odran na RC Matkovac, u sklopu obiljeavanja 19. obljetnice osnutka HDZ-a na podruju Pakraca i Lipika.

Davor Huška, kandidat za gradonaelnika, je pred pred oko dvjesto okupljenih lanova, simpatizera i gostiju poruio kako je vano da se HDZ vrati na vlast u   upaniji, jer, prema njegovim rijeima, sadašnju upanijsku vlast nije briga niti za Pakrac, niti za Lipik, niti za vei dio upanije, samo za Grad Poegu. "Naša vlada i ministri imaju puno razumjevanja za ovaj kraj koji se iz godine u godinu sve više razvija, ali je u budunosti vrlo vano da poveznica izmeu gradova i ministarstava bude upanija. Osim izgradnje, vodimo brigu o mladima, koje stipendiramo ali i o osobama tree ivotne dobi. Razliiti kandidati nam prigovaraju kako ne vodimo dovoljno brigu o hrvatskim braniteljima, a ja vas pitam koja lista ima toliko asnih ljudi, branitelja, sudionika Domovinskog rata kao ova HDZ-ova. Tijekom protekle etiri godine odrali smo 72 sjednice Koordinacije svih udruga proisteklih iz Domovinskog rata i donijeli rješenja za brojne braniteljske probleme, nerijetko i direktnim posredovanjem u Ministarstvu branitelja gdje su nam vrata uvijek otvorena. Naša se upanija hvali savjetodavnom slubom, kao jedina upanija u Hrvatskoj, a ne mogu riješiti niti jedan konkrentan problem branitelja. Da su takve slube dobre vjerojatno bi ih imale i druge upanije", rekao je Huška te je upozorio na problematiku u zdrastvu. "Projekti u bolnici Pakrac stoje i ništa se ne dogaa, a sjetite se kako je bilo kada ju je vodio dr. Marijanovi", rekao je Huška i pozvao graane da 17. svibnja dou u stoer HDZ-a u Pakracu i proslave veliku pobjedu ove stranke.

Uz predstavljanje kandidata na lista HDZ-a za GV Pakrac, okupljenima su se obratili Ferdinand Troha, kandidat za zamjenika upana te Marijan Aladrovi HDZ-ov kandidat za upana koji je naglasio kako je u proteklom razdoblju upanijska vlast koila strategiju razvoja gospodarstva, industrije, poduzetništva, poljoprivrede.
"Recite odluno ne ovoj upanijskoj vlasti koja za Pakrac nije napravila ništa dobro jer ovdje stoluje HDZ, stranka koja ima program i viziju razvoja upanije. Vaš gradonaelnik je ovjek koji ne obeaje nego izvršava, a potvrdio je to u proteklom razdoblju i nema sumnje da ete mu ponovo ukazati povjerenje", rekao je Franjo Luci, predsjednik upanijskog odbora HDZ-a i nositelj liste za upanijsku skupštinu.
Postavljeno 15.05.2009. by Mario Bara
Broj otvaranja:2811
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Sortiraj Lokalni izbori 2009 by
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.