TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
SDP-HNS Pakrac: Ne rušimo, nego želimo promijene
Obišli smo veći dio našeg Grada, čuli smo i znamo što građane tišti i vidjeli da je upravo naš program - rješavanje tih problema i želja.

Razvoj poduzetništva i gospodarstva, zapošljavanje, vodoopskrba, sigurnost u opskrbi plinom, infrastruktura, transparentnost rada gradske uprave i trošenja proračunskih sredstava  te veća prisutnost u školstvu i zdravstvu (stanovi, kadrovi, komunalije) gdje Grad može pomoći - temeljne su odrednice našeg programa s kojim ne želimo rušiti, nego smijeniti dosadašnju vlast, rečeno je na skupu koalicije Socijaldemokratske partije i Hrvatske narodne stranke Liberalni demokrati Grada Pakraca, koji je održan 11. svibnja u gradskoj vijećnici.
 
Zoran Krejči, predsjednik SDP-a je, komentirajući izjavu kandidata HDZ-a za gradonačelnika da će biti gradonačelnik - volonter i da će dane u tjednu "dijeliti" na Zagreb i Pakrac rekao kako se s tim niti on, niti većina građana ne slaže, jer, Pakrac zaslužuje svojeg gradonačelnika ne 8, nego 24 sata dnevno i ne dva ili tri dana u tjednu - nego svih sedam dana. Naš gradonačelnik će biti građanin Pakraca svih 24 sata i služit će ovom gradu i građanima.
 
Miroslav Kolar, kandidat za zamjenika gradonačelnika je rekao kako nemaju namjeru nikoga rušiti, nego legalnim i legitimnim načinom promijeniti nesposobnu vlast. Naglasio je da se neće baviti visokom politikom, nego životnim problemima svih naših građana. Podsjetio je na kapitalne probleme grada kao što su plin, neispravna voda, te već dvadesetgodišnje improvizacije u vodozahvatu Šumetlica. "Vladajući nas uvjeravaju da oni jedini imaju viziju razvoja Grada, a pitam vas, kakva je to vizija bez sigurne opskrbe vodom i plinom", pitao je Kolar i nastavio: "Naš gradonačelnik kaže da nam se smiju obnovljene fasade, ali nije rekao da nam u isto vrijeme plaču: "Papuk", "Odjeća", "Jedinstvo", prazna poduzetnička zona i inkubator, napuštena sela, mladi bez posla, neobrađena zemlja, zatvorene obrtničke radnje ..."
 
"Ukoliko dobijemo povjerenje građana, isključit ćemo podobnost i poslušnost, mjesni odbori neće biti figure  lokalne vlasti, cijenit ćemo kreativnost svakog građanina u razvoju Grada, a rad gradske uprave i trošenje gradskog proračuna učinit ćemo potpuno transparentnim, koristeći sve tehnološke mogućnost informiranja i komunikacije. U tom pravcu ćemo pokrenuti i obrazovanje odraslih kako bi im moderna tehnologija i znanost bili dostupniji. U  programe na razvoju grada i unapređenju života uključit ćemo sve građane, bez obzira na nacionalnost, vjeru i stranačku pripadnost i to je  naša najveća snaga", rekao je Dragan Marin, kandidat za gradonačelnika.
 
Skup je u ime Zorana Milanovića, predsjednika SDP-a pozdravio Branko Tušek, tajnik za članstvo, koji je rekao da će ovi izbori pokazati da "smo jači nego ranije, ali i drugačiji, jer oni koji govore da smo isti - ti žele sakriti svoj nemoral, nepoštenje i korupciju". 
Postavljeno 15.05.2009. by Duško Kliček
Broj otvaranja:2894
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Sortiraj Lokalni izbori 2009 by
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.