TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
SDSS Pakrac: Samo uz pomoć vlasti možemo naprijed
Vrijeme je da se Srbi u Pakracu opet vrate na političku i društvenu scenu i to treba iskoristiti radi osiguranja naše budućnosti i napretka srpske zajednice, rečeno je na konferenciji za tisak Gradske organizacije Samostalne demokratske srpske stranke Pakrac, koja je održana 12. svibnja u prostorijama istoimene stranke u Lipiku.

"Jedini način da se to ostvari je sudjelovanje u predstavičkim tijelima Grada u što je moguće većem broju vijećnika, a to možemo ostvariti samo na način da budemo jedinstveni na političkoj sceni i ako svi izađemo na izbore i glasamo za SDSS, jedinog istinskog predstavnika nas Srba u ovom dijelu Slavonije", rekao je Darko Grašar, nositelj liste te stranke za Gradsko vijeće Grada Pakraca.
 
Naglasio je kako će se zalagati za poštivanje i provođenje svih prava  koja sljeduju pripadnike nacionalnih manjina prema Ustavnom zakonu RH, zalagat će se za poboljšanje  života u srpskoj zajednici te utjecati na izgradnju infrastrukture u selima. "Zalagat ću se da kod svih pobudimo osjećaj prema starijim i socijalno ugroženim osobama, da popravimo i izgradimo naše porušene crkve i zvonike, da podignemo naše spomenike žrvtama fašističkog terora  da ne padnu u zaborav i da ih ne pokosi zub vremena", istaknuo je Grašar.
 
Prokometirao je i napade i opstrukciju rada upravo od pojedinaca iz, kako je rekao,  "naših redova".  "Pojedincima  nije u interesu  da se naša zajednica organizira pa i dalje napadaju naš pionirski pothvat izjavama da SDSS nije napravio ništa.  To nije točno, jer, napravljeno je  koliko se moglo napraviti, a nije se moglo mnogo preko noći i zato mi nastojimo da ponovo uđemo u Gradsko vijeće i da sadašnje stanje,  u suradnji  s gradskim vlastima, pokrenemo na bolje. Smatramo da su teška vremena iza nas i da zajedničkim snagama, s vama poštovani birači, možemo poboljšati položaj Srba u Gradu Pakracu", rekao je Darko Grašar, zaključivši konferenciju za tisak sa sloganom "Jači i složniji" s kojim idu na izbore i očekuju ulazak u Gradsko vijeće. 
Postavljeno 15.05.2009. by Duško Kliček
Broj otvaranja:2859
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Sortiraj Lokalni izbori 2009 by
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.