TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Regiranje Miroslav Ivančić: Zar je politika važnija od prijateljstva?
Ovo otvoreno pismo upućujem svom protukandidatu za gradonačelnika Grada Pakraca, kojem neću napisati ime, jer ne želim da se njegovo ime "provlači" po medijima u negativnom kontekstu kao što je on to učinio meni, budući da ga još uvijek smatram prijateljem, započeo je ovotjedno priopćenje za javnost Miroslav Ivančić, nezavisni kandidat za gradonačelnika Grada Pakraca odgovarajući na jednu od tiskovnih konferencija iz prošlog broja Lista, a u kojem je, kako piše u pripćenju, "spomenuto moje ime u vrlo negativnom i uvredljivom kontekstu"

Samo ga javno želim upitati, nastavlja Ivančić, zašto to čini, zašto svi nismo ostali gospoda do kraja? Da li je to možda zbog straha i panike da će izgubiti izbore, da će pojedinci oko njega ostati bez privilegija koje sada imaju kod dobivanja zaposlenja i poslova. Zar se toliko boji da žrtvuje i prijateljstvo?
 
Budući da prije izbora nisam prihvatio njegovu ponudu, jer za mene politika nije trgovina, počelo se s trganjem plakata i lijepljenjem njihovih  plakata preko mojih, počelo se "puštati" razne pričice, a kada sve to nije pomoglo u srozavanju mog ugleda, javno se iznose neistine i uvrede. Da li je razlog tome već druga anketa koja meni daje prednost. Nemojte se bojati, ja iza sebe nemam stranku, nemam čitav proračun, imam samo svoj rad koji su možda građani Pakraca prepoznali. Pustimo građanima da odluče, a poslije izbora svi pobjedniku pružimo ruku i zajedno radimo za naš Pakrac. Mislim da ste se Vi, ali i građani Pakraca, uvjerili da Miroslav Ivančić nikada nije bio na prodaju, da u politici čak nije služio niti sebi, već samo i jedino Pakracu i Hrvatskoj.
Zato znajte, glas za Miroslava Ivančića može biti samo glas za Pakrac i njegove građane, završava  svoje priopćenje ovaj nezavisni kandidat.
Postavljeno 15.05.2009. by Darko Baronica
Broj otvaranja:3213
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
kiki piše: (15.05. 14:11)
Ma kao da je anketa nešto bitno, svi znamo da se na anketi može glasati više puta, a to znate i Vi sami, gospodine Ivančiću!
Sortiraj Lokalni izbori 2009 by
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.