TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Krešimir Pavelić odgovara Davoru Huški: Branitelji ničiji glasački stroj
Neugodno iznenađen posljednjom tiskovnom konferencijom kandidata za gradonačelnika grada Pakraca, gospodina Davora Huške, gdje me osobno proziva za nekakvog igrača, kao da se radi o nogometu, gospodina Zdravka Ronka, gradonačelnika grada Požege, dozvolite da i ja iznesem nekoliko svojih argumenata u prilog istini.

Poštovani gospodine Huška, da ste Vi bili devedesete u HDZ-u, onda bi Vam vjerojatno bilo poznato što i tko je Krešimir Pavelić.

Napominjem da danas ne pripadam,  niti sam član ijedne političke stranke i to je jedan od razloga iz kojeg i podržavam gospodina Miroslava Ivančića, stoga što stranke služe nekim ljudima samo kao zaštita za njihove osobne interese.
 
Gospodin Miroslav Ivančić, se odvažio staviti svoje ime i prezime na provjeru svojih sugrađana, ne sakrivajući se iza bilo koga. Po meni to je vrlina koju treba cijeniti i nagraditi ili Vi možda mislite da sve dužnosti u Gradu Pakracu pripadaju Vama i tko se usudio reći "ja to znam i mogu bolje". Odakle Vam moralno pravo da sebi pripisujete hrvatske branitelje kao glasački stroj? Branitelji će glasati po svojoj savjesti, a ne po Vašem diktatu.
 
Da li Vas je možda strah suda branitelja na izborima, ili su u strahu velike oči!
Ovo nisu izbori za stranke nego za ljude i njihove moralne i ljudske kvalitete.
 
Možda po Vašem sudu i Generalskim zborom s generalom Ljubom Ćesićem Rojsom upravlja Ronko?  Generalski zbor je prepoznao u gospodinu Miroslavu Ivančiću, osobu od poštenja i odvažnosti, te iz tog razloga podržavam gospodina Miroslava Ivančića za gradonačelnika Grada Pakraca.
Možda bi se trebali upitati zašto to Vi niste dobili potporu istih.

I na kraju što ja to radim u Pakracu?
Moja majka je iz Španovice (djevojački  Mance). Moj otac je upoznao majku kao hrvatski vojnik 1942.godine u toj istoj Španovici. A dobar dio djetinstva i poslije u ratu sam proveo u i oko Pakraca. Zato ga izuzetno volim i posebno sam ponosan na Pakrac i Pakračane!
Upravo iz gore svega navedenog vjerujem da će građani Pakraca prepoznati u gospodinu Miroslavu Ivančiću moralnog i poštenog čovjeka, istinskog hrvatskog branitelja, koji se ne skriva niti iza jedne političke stranke.
Stoga Vas pozivam da mu vjerujete i date svoj glas i povjerenje.  

Umirovljeni brigadir
Krešimir Pavelić

Postavljeno 15.05.2009. by Sponzorirani čla
Broj otvaranja:4413
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Sortiraj Lokalni izbori 2009 by
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.