TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Skup SDP Lipik: Građanima nudimo naše poštenje i rad
Socijaldemokratska partija hrvatske građanima nudi istinu, poštenje i rad i nema sumnje da će to građani prepoznati na predstojećim lokalnim izborima na kojima očekujemo dobre rezultate, i na lokalnoj, i na županijskoj razini, poručeno je sa predizbornog skupa SDP-a koji je u restoranu "Mimi" u Lipiku održan 13. svibnja.

Zdenka Brkić, nositeljica liste SDP-a za GV Lipik je pred šezdesetak okupljenih članova i simpatizera stranke i gostiju, naglasila kako cilj SDP-a nije vladanje nego upravljanje i služenje građanima i to isključivo na pošten način, bez blaćenja i političkih podmetanja. "Za gradonačelnika Lipika kandidirao sam se jer se ne slažem s dosadašnjim radom u gradskoj upravi koja predizbornim pamfletima kao što je tiskani prilog "Pozdrav iz Lipika", građanima pokušava predstaviti samo svoje uspjehe. Ne govore o tome da je premijer Sanader je još u studenom 2007. javno u Lipiku dao riječ da će problem ZRC-a biti riješen, no samo nije rekao koje godine. U ova teška vremena potrebno nam je puno vrijednih ruku i mudrih glava kojih u SDP-u ima i ako postanem gradonačelnik, a SDP u Lipiku dođe na vlast, građanima mogu obećati da će u vlasti imati istinu i poštenje što do sada, očito, nije bio slučaj", rekao je Stjepan Klasnić SDP-ov kandidat za gradonačelnika Lipika.
 
Dr. Marijan Cesarik, kandidat ove stranke za župana upozorio je na ozbiljnost situacije, rekavši da ga čudi što ljudi koji su sudjelovali u 17-godišnjoj pljački županije, danas imaju obraza s predizbornih skupova obećavati kako će, dođu li na vlast, donositi novac u županiju. "Sanacijski program županije od prije tri godine bio je prvi antirecesijski program u Hrvatskoj jer nas je u županijskoj blagajni dočekala šteta od 310 milijuna kuna. Gospodin Lucić je u velikoj panici jer novca nema pa se dolaskom na vlast želi približiti županijskoj blagajni što bi značilo novu sanaciju šteta. Naša nastojanja kočena su od strane centralne i lokalne vlasti, ali smo u protekle tri godine u županiju uveli red i napravili temelj na kojem u narednom razdoblju planiramo pokrenuti ovu županiju", rekao je Cesarik i dodao kako je SDP, kandidiranjem Stjepana Klasnića kao nestranačke osobe i bivšeg člana HSS-a, potvrdio kako je stranka otvorenih pogleda, u koju su dobrodošli svi vrijedni i pošteni ljudi.


Ivan Peić, kandidat za zamjenika župana i Franjo Odobašić, kandidat na listi SDP-a za županijsku skupštinu, pozvali su građane da i ostale motivira da na izborima svojim glasom podupru ovu stranku, njen program i kandidate te da, kako su naglasili, iskoriste priliku koja im se pružila da u Stjepanu Klasniću dobiju poštenog gradonačelnika, čovjeka koji želi i zna raditi.

Postavljeno 15.05.2009. by Mario Barać
Broj otvaranja:2808
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Sortiraj Lokalni izbori 2009 by
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.