TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
HSU Lipik: Lipik i građani, a ne politika, u prvom planu
Tijekom dosadašnje četverogodišnje suradnje na razini Grada Lipika smo zadovoljni i kao građani i kao stranka i ostajemo i dalje zajedno u koaliciji s HDZ-om - strankom koja je mnogo učinila za Grad Lipik i njegove nastarije građane, rekao je Franjo Franc Horvat, predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika za Grad Lipik na predizbornom skupu koji je održan 8. svibnja u Društvenom domu u Lipiku.

Kroz Poglavarstvo i Gradsko vijeće Lipik skrb o građanima i boljim uvjetima života bili su gotovo stalno na dnevnom redu kroz obnovu i razvoj infrastrukture, uređenje mjesta, obnovu objekata i druge programe, što koristi i ljudima treće dobi. Sa zadovoljstvom mogu reći da su neki programi pomoći starijim i invalidnim osobama doneseni na našu inicijativu, poput osiguravanja  prijevoza do bolnice u Požegi, obilazak starijih i nemoćnih, te besplatan autobusni prijevoz na području Pakraca i Lipika za pojedine kategorije starijih ljudi", rekao je Franc Horvat naglasivši kako je to bio čin uvažavanja koalicijskog partnera od strane HDZ-a. Osim toga,  Horvat je istaknuo da je i HSU podržavao sve programe koji su bili u interesu građana Lipika, jer to su bili programi za našu djecu i unučad i za one koji će doći iza njih.
 
Skup je pozdravio Antun Haramija, predsjednik GO HDZ LIpik koji je istaknuo zadovoljstvo što će i u narednom razdoblju zajednički raditi za boljitak grada Lipika. Stoga, rekao je Haramija, dijelimo naše uspjehe s koalicijskim partnerima koji su bili vrlo konstruktivni i korektni.
 
Haramija je podsjetio na niz obnovljenih objekata, na kilometre komunalne infrastrukture, na povratak konja i dobivanje Hrvatskog  centra za konjogojstvo u Lipik, na rad brojnih udruga i društava što je sve urađeno za potrebe svih građana.

Milan Pavičić je pozdravio skup u ime HSU Pakrac i rekao kako se puno toga promijenilo otkako HSU ima članove GV i Poglavarstva u Pakracu i Lipiku, a Antun Terek, predsjednik Županijskog odbora je rekao da se stranka ne bavi politikom nego podržava programe stranaka na vlasti koji su u interesu razvoja gradova i županije.
 
Postavljeno 15.05.2009. by Duško Kliček
Broj otvaranja:2857
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Sortiraj Lokalni izbori 2009 by
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.