TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
HSS Lipik: Najviše pažnje posrnulom gospodarstvu
HSS je u Lipiku u oporbi 16 godina. Uvijek nezadovoljni s načinom rada vladajućih, nezadovoljni brzinom kojom rješavaju probleme, nezadovoljni odnosom prema mladima. Sve te probleme nije lako rješavati. Oni zahtijevaju da se u njih uključe svi oni koji taj odgovoran posao znaju, mogu i hoće raditi. To i je naš cilj, poručio je dr. vet. Milan Božić, nositelj liste i kandidat za gradonačelnika, HSS-a Lipika, te nositelj županijske liste ove stranke na predizbornom skupu što je 8. svibnja održan u Lipiku.

Dobijemo li priliku nakon ovih izbora  prvi korak će  biti okupiti  na isto mjesto sve gospodarstvenike kako bi čuli njihove vizije i probleme. Nakon toga slijedi rješavanje pitanja vode, ali ne na način da gradimo nove kilometre vodovoda već da idemo uglavu, a to je  akumulacija koja nam mora osigurati dovoljno te tekućine života za sve. Treći problem su ceste, a potom ruševine za čije postojanju Lipiku toliko godina nakon rata opravdanja nema. HSS ima rješenje i za ZRC, ali u promijenjenoj vlasničkoj strukturi, rekao je Božić posvetivši upravo ZRC-u veći dio svog govora. Za njega nema opravdanja za stanje u ZRC-u, koji je lipički cvijet turizma i stoga je još teže objašnjivo da se njima barata samo od izbora do izbora u vidu obećanja. Tim više jer ZRC ima potencijal da bude zamašnjak razvoja cijelog kraja.
 
Siniša Papaik je predstavljući listu naglasio značajan udio mladih i stručnih ljudi  koje, su, kako je  rekao, uspjeli stvoriti proteklih godina i koji su kao oporba puno napravili. Stoga nisu zaobiđeni niti bivši vijećnici, ali stranka nije ostala zatvorena za nove ljude, te je lista kombinacija jednih i drugih pri čemu kandidati prostorno pokrivaju gotovo sva veća naselja Grada Lipika.
 
Sve stranke žele boljitak Lipika, ali samo HSS ima tako sposobne i mlade ljude za budućnost, naglasio je Papaik, a Božić je Virnu Krpan predstavio kao kandidata za predsjednicu gradskog vijeća.


Skupu se obrati i Željko Jakopović, kandidat za dožupana za gospodarstvo Požeško-slavonske županije  koji je naglasio da je u županija u izuzetno teškom položaju.
 
Nema komunikacije s Vladom, i upravo to će biti prvi cilj nove vlasti. Kao drugi cilj Jakopović je naglasio očuvanje postojećih radnih mjesta u uvjetima recesije, a kao treći izrada projekata prema ministarstvima i fondovima. Četvrti cilj su poduzetnici, odnosno pomoć njima u realizaciji njihovih ideja i projekata.

Skupu je prisustvovalo neuobičajeno puno  čelnika i kandidata s drugih stranačkih lista.

Postavljeno 15.05.2009. by Darko Baronica
Broj otvaranja:3225
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
radićevac piše: (29.05. 17:16)
Nisu i nitko tko ga može podržati , on blati HSS.Čudim se jedino što HSP šuti , pa oni su ga trebali prvi osudit!Moj Radić kao i Starčević ovog bi se odrekli JAVNO!!!
lipičan piše: (28.05. 00:31)
Jesi li vidio ON je donio ODLUKU o pripojenju općine Pakrac sao krajini , sve sam vidio sa žigom i Božićevim potpisom, pa taj ima muda se kandidirat! Čuj radićevac, jesu li tvoji normalni!
radićevac piše: (26.05. 21:55)
Radić je rekao:"Moja stranka je Hrvatska "A vidi kog ste kandidirali u njegov HSS- onog koji je Radićevu Hrvatsku KRAJINI pripojio!Kako možete, pa gdje vam je domoljublje!
radićevac piše: (21.05. 18:19)
Što se programa tiče tu se slažemo, nije loše. Što se ljudi tiče sramota koga ste kandidirali. Danas bi nam Naš Radić sigurno rekao :Građani, ne srljajte kao guske pred maglu!!!!! Prodali ste Radića !!!!!
Sortiraj Lokalni izbori 2009 by
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.