TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
HDZ lipik: Neka birači uvaže rezultate i odgovornost
Obećajem vam da će problem ZRC-a Lipik biti riješen uskoro, što je prošli tjedan u Požegi potvrdio i premijer Ivo Sanader jer budućnost Hrvatske, pa tako i ovog kraja, između ostalog leži i u turizmu, rekao je Franjo Lucić, predsjednik Županijskog odbora Hrvatske demokratske zajednice i nositelj liste HDZ-a za županijsku skupštinu na predstojećim izborima, na predizbornom skupu ove stranke koji je u Osnovnoj školi Lipik održan 10. svibnja.

"Ne želim se vraćati na to tko je za vrijeme vladavine koalicijske SDP-ove vlasti ukrao novac namijenjen za obnovu ZRC-a ali sam siguran da će pravna država odraditi svoj posao i da će odgovorni biti kažnjeni", rekao je Lucić koji je dodao kako je sadašnji gradonačelnik Požege Zdravko Ronko izolirao Požeško - slavonsku županiju od ostatke Hrvatske jer je dolaskom na vlast imao samo jedan cilj - srušiti Vladu RH.
 
Kandidate na lista HDZ-a za GV Lipik predstavio je nositelj lista Vinko Kasana, predsjednik GV u prošlom sazivu, a o programu ove stranke čiji su čelnici uvjereni u izbornu pobjedu, kako na lokalnom tako i na županijskom nivou, govorio je predsjednik Gradskog odbora Lipika Antun Haramija. Podsjetio je na ulaganja u izgradnju objekata, komunalne infrastrukture, ali i u društvene i kulturne sadržaje. Uz kapitalne objekte koju su u plani, kao što su obilaznica D5, akumulacija Šumetlica i izgradnja brze ceste prema auto putu, Haramija je podsjetio i na povratak lipicanaca u Lipik čime je ovaj grad postao središte konjogojstva i uzogoja u Hrvatskoj. "U vili Zinke će biti smještena Hrvatska konjička akademija, gdje ćemo otvoriti i muzej konjogojstva, prvi takav u Hrvatskoj", rekao je Haramija i dodao: "Po prvi put izravno birate gradonačelnika i župana i imate priliku izabrati ljude koji su spremni preuzeti odgovornost i koji iza sebe imaju rezultate. Stoga, budimo štedljivi i izaberimo odgovorne ljude već u prvom krugu", rekao je Haramija.
 
Građanima koji su ispunili hol osnovne škole obratili su se Marijan Aladrović, kandidat HDZ-a za župana te Ferdinand Troha, kandidat za njegova zamjenika, dok je   Pakraca Davor Huška ponovo podsjetio na zajedništvo Lipika i Pakraca. "Direktna ratna šteta na području naših dvaju gradova procijenjena je na gotovo milijardu eura i u takvim se uvjetima teško razvijati. No HDZ ima viziju i program koji je u sljedećem mandatu usmjeren prema razvoju gospodarstva i uvjeren sam kako će građani prepoznati naše projekte, ideje i nastojanja i kako ćemo dosadašnju izvanrednu suradnju nastaviti i nakon 17. svibnja, i to na dobrobit svih građana Lipika i Pakraca", rekao je Huška.
 
Postavljeno 15.05.2009. by Mario Barać
Broj otvaranja:3199
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
lipičan piše: (29.05. 14:47)
Lipičani NE GOVORE EKAVICOM!!! Već bi da poštuje Hrvatsku HRVATSKI GOVORIO!!!!!Sramota za HSS
milan piše: (28.05. 14:11)
dok ste vi učili graamtiku ja sam sa puškom branijo lipik od krvnika kojima nas je drug božić 91 pripiso
Tommy piše: (28.05. 13:09)
Milane. Lijepo je što ovdje izražavaš svoje mišljenje, ali prvo nauči gramatiku, a zatim piši ono što ti srce želi.
milan piše: (28.05. 12:35)
tommy kaže loše je zato jer u demokraciji dozvoljeno smijemo pričati istinu . to je normalno jer drug božić nije za demokraciju . to je pokazo 91. godine . to je pokazo ko njegov drug đuro nekidan u dobrovu . vaša je poltika udri onog tko priča istinu da vama nepaše
milan piše: (28.05. 12:24)
napravio je on i puno veče stvari na štetu lipiku za vrijeme rata samo treba dokaza da to sad kažem. kao hrvatski branitelj svega se sječam što se pričalo . znam i da se božić sječa gaja i kako je tamo prošao i zbog čega je tako prošao . ito nije makno konje iz lipika
Tommy piše: (28.05. 11:58)
Zaista ste smiješni!Kako je jedan čovjek mogao dinijeti odluku o pripojenju Sao Krajini?! On je stavio potpis, u dogovoru sa državnim vrhom (znajući da će takva odluka biti poništena odmah od Ustavnog suda). Zbog predstojećih izbora, nastojite čovjeka izvrgnuti ruglu, a da pri tome ne birate sredstva.Naravno, Vaša maštovitost dosta pripomaže u tome. Ružan je način kojim se koristite, ali u demokraciji je dosta toga dozvoljeno.
lipičan piše: (28.05. 00:23)
Ja sam mislio da je on stavio potpis, a on je DONIO ODLUKU o pripojenju općine Pakrac Sao KRAJINI!!!To je ljudi sa žigom i klasom- sramota!!!!
lipičan piše: (25.05. 16:31)
Savijest prvo treba imati! Treba ga pitati što misli jesu li i Šretera pitali hoće li im potpisati za KRAJINU.Nisu jer su znali s kim imaju posla, a i sa Božićem su očito znali.Od nas pravih lipičana su bježali ko od vraga da ni nevidimo te njihove liste za KRAJINU!
kiki piše: (24.05. 11:40)
Ajde BLeky prestani sa ispraznim frazama koje ti ne stoje dok podržavaš onog koji nas je prodao! Gdje ti je pamet?! jedini koji nas je u startu uništio bio je Božić, a sada se tu kandidirao ne bi li malo savjest umirio... Bog i Hrvati!
radićevac piše: (21.05. 18:41)
Sa jednim se Ante slažem Radić nam se sigurno u grobu okrće zbog ovog kandidata!!!!! Ljut sam, na svoje , pa gdje im je pamet!!!!!
ante piše: (21.05. 17:44)
Kao prvo sve su uništili drugovi , koji su nas unazadili za 50 godina. Sad kad imamo svoju Državu puno se je i napravilo. Vjerojatno bismo i bolje krenulu da nas neki nisu u početku prodali četnicima i amenovali to svojim potpisom. Takvi su duplo gori od najvećih četnika jer se vode kao "Hrvati", ali samo na papiru!!! Radić Vam se u grobu okreće kog ste kandidirali: Boga ne spominjite on je uvijek bio uz Hrvate da nije bio uz nas ne bismo ni rat dobili! Pozdrav od Ante!!
Bleky piše: (15.05. 23:08)
Laži, laži lažime.... Već 17 godina ista priča u našem malom mjestu!!!!!!!!!! Kako Vas nije sram, sve ste uništili, napravili jako malo, a i dalje "mlatite praznu slamu". Sve će se to naplatiti u životu-na žalost,po Vama!!!!!!!! P.S. Oprosti im Bože, ne znaju što čine!!!
Sortiraj Lokalni izbori 2009 by
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.