TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Neslužbeni rezultati lokalnih izbora - PAKRAC, LIPIK, PS ŽUPANIJA
Pogledajte neslužbene rezultate lokalnih izbora u Lipiku, Pakracu i našoj županiji te procjenu raspodjele mjesta u Gradskim vijećima Grada Lipika i Grada Pakraca te u Županijskoj skupštini. Što se tiče izbora za gradonačelnike i župana, očekuje nas drugi krug u sva tri slučaja

Neki od naših kandidata... tko će pobijediti?

GRAD PAKRAC

Procjena izgleda Gradskog vijeća Grada Pakraca u sljedećem sazivu (14 članova, 11 redovnih +3 temeljem zakona o nacionalnim manjinama(2 SDSS i  1 SDP):
HDZ – 6 vijećnika
SDP – 4 vijećnika (3 + 1*)
SDSS – 2 vijećnika (2*)
HSS – 1 vijećnik
HSP – 1 vijećnika

* naknadno dobiveni vijećnici temeljem zakona o nacionalnim manjinama

NESLUŽBENI REZULTATI GRADSKOG IZBORNOG POVJERENSTVA Pakrac:

Gradonačelnik Grada Pakraca

Članovi Gradskog vijeća Grada Pakraca

----------------------------------------------------------------------------

GRAD LIPIK

Procjena izgleda Gradskog vijeća Grada Lipika u sljedećem sazivu (12 članova):
HDZ – 4 vijećnika
Nezavisna lista – Molnar – 3 vijećnika
HSS – 2 vijećnika
HSP – 1 vijećnika
SDSS – 1 vijećnika
SDP – 1 vijećnika

NESLUŽBENI REZULTATI GRADSKOG IZBORNOG POVJERENSTVA LIPIK

Grad Lipik - gradonacelnik.xls

Grad Lipik - vijece.xls

------------------------------------------------------------------------------

U drugi krug izbora za gradonačelnika Grada Pakraca ulaze Davor Huška i Dragan Marin, a u drugi krug izbora za gradonačelnika Grada Lipika ulaze Antun Haramija i Milan Božić. Ukoliko neki od kandidata ne odustanu od drugog kruga on će se održati u nedjelju 31.svibnja 2009.

--------------------------------------------------------------------------------------

POŽEŠKO-SLAVONSKA ŽUPANIJA 

Procjena izgleda Županijske skupštine u novom sazivu na temelju neslužbenih rezultata:
HDZ - 18 članova
SDP - 16 članova
HSS-HSU - 3 člana
HSP - 2 člana
HDSSB-HSLS - 2 člana

PRIVREMENI NESLUŽBENI REZULTATI:

Izbor za Županijsku skupštinu
HDZ - 15484 glasova 40,41%
HNS-DC - 792 glasa 2,07%
HSS-HSU - 3267 glasova 8,53%
HSP - 2181 glas    5,69%
HDSSB-HSLS - 2366 glasova 6,17 %
SDP - 14229 glasova 37,13%

Izbor za župana Požeško-slavonske županije
MARIJAN ALADROVIĆ (HDZ-HSS-HSP-HSU) 46,33%
NIKOLA BREKALO (HDSSB-HSLS) 10,18%
MARIJAN CESARIK (SDP) 39,51
Nevažeći listići:3,98

U drugi krug izbora za župana Požeško-slavonske županije ulaze Marijan Aladrović i Marijan Cesarik...

----------------------------------------------------------------------------------

Pratite naše stranice te uskoro očekujte više informacija vezanih uz lokalne izbore....

Pripremili: Marko Barčan i Dejan Iličić 


TAKOdobre djevojke uvijek imaju prednost...

PRAĆENJE  REZULTATA UŽIVO - ZAVRŠENO

Objava:23:32

Prema raspodjeli glasova u Gradskom vijeću Grada Pakraca, prema privremenim neslužbenim rezultatima Gradsko vijeće bi moglo izgledati ovako: HDZ (6), SDP (3), HSS (1), HSP (1). Zbog kriterija zastupljenosti srpske nacionalne manjine koja bi trebala brojati svoja tri predstavnika u novom sazivu Gradskog vijeća upitno je kako će izgledati GV Grada Pakraca u idućem sazivu.

Objava: 23:19

Prema privremenim neslužbenim rezultatima Gradskog izbornog povjerenstva u Lipiku i Pakracu, održat će se dodatni, drugi krug za Gradonačelnika u oba grada. U Pakracu u drugom krugu sučelit će se Davor Huška (prvi krug: 49,67%) i Dragan Marin (prvi krug: 26,35%). U Lipiku drugi krug održat će se između Antuna Haramije (prvi krug: 47,03%) i Milana Božića (prvi krug: 33,48%)

Objava: 22:54

Donosimo privremene neslužbene rezultate gradskog izbornog povjerenstva Lipik za gradonačelnika, Gradsko vijeće, Župana i Županijsku skupštinu. 

PRIVREMENI NESLUŽBENI REZULTATI GRADSKOG IZBORNOG POVJERENSTVA LIPIK

Grad Lipik - gradonacelnik.xls
Grad Lipik - vijece.xls
Zupan.xls
Zupanijska skupstina.xls

Objava: 22:02

Prema privremenim neslužbenim rezultatima Gradskog izbornog povjerenstva izbor članova Gradskog vijeća Lipik mogao bi ovako izgledati: HDZ (4), HSS (2), NL Ivan Molnar (2), HSP (1), SDSS (1), SDP (1).
Uskoro ćemo objaviti privremene neslužbene rezultate Gradskog izbornog povjerenstva! 

Prema također neslužbenim podacima dostupnih putem predstavnika stranaka na biračkim mjestima Pakrac će u prvom krugu imati novog – starog gradonačelnika Davora Hušku.

U ovim potpuno neslužbenim podacima, iako su za Lipik pouzdaniji podaci jer su dojavljeni sa svih biračkih mjesta, u Pakracu nedostaje par informacija (biračko mjesto Kusonje) Prema tim podacima, na izbore je izašlo 3640 birača (bez Kusonja), odnosno oko 32% biračkog tijela. Davor Huška dobio je prema tim podacima 51%. Za ostale kandidate nemamo podatke. 

Objava: 21:52

Prema neslužbenim podacima za izbor članova Gradskog vijeća u Lipiku, prema podacima dostupnih putem predstavnika stranaka na biračkim mjestima; dakle potpuno neslužbeno: HDZ – 4 vijećnika, HSS 3 vijećnika, NL Ivan Molnar - 2 SDP 1, HSP – 1. 

Objava: 21:12

U najzanimljivijoj izbornoj 'utakmici', onoj za gradonačelnika u Lipiku, prema potpuno neslužbenim podacima koji su nam dostupni putem predstavnika stranaka na biračkim mjestima izvjestan je drugi krug!

Prema tim, potpuno neslužbenim podacima, na izbore je izašlo nešto manje od 2700 birača, odnosno oko   35 % biračkog tijela. U utrci za gradonačelnika, Antun Haramija ima 48,3%, na drugom mjestu Milan Božić sa 34,1% i Stjepan Klasnić sa 15,7%, a 1,9% su nevažeći listići. Budući da je za pobjedu za gradonačelnika potrebno 50% + 1 glas od izašlih na izbore u Lipiku je gotovo sigurno izvjestan drugi krug!

Uskoro više s podacima iz Pakraca…. I za Gradsko vijeće Lipik i Pakrac. 

Objava: 16:48

Izbori su u tijeku i prolaze bez ikakvih incidenata. U Lipiku i Pakracu gotovo identičan odaziv od 26% biračkog tijela do 16 sati. Novo javljanje očekujte iza 19 sati. 

Prema dostupnim podacima izbornih povjerenstva, u Lipiku je glasovalo 1923 birača što je 25,56%, dok u Pakracu 2950 ljudi, odnosno točno 26,01% prema ukupnom broju po popisima birača.

Objava: 14:36

-  U Lipiku je do 10 sati odaziv bio 8,92%, u Pakracu je do 11 sati zabilježen odaziv 12,10% od ukupnog broja birača. Prema važećem popisu birača u Pakracu ima ukupno 11343 birača, a do 11 sati izašlo  ih je 1373. U Lipiku od ukupno 7523 do 10 sati izašao je 671 birač. Bili smo na biralištima s našim kandidatima za gradonačelnike...


..pred starim bakama i didama u gužvi netom prije Svete mise.

U Kukunjevcu red, rad i disciplina!
Postavljeno 17.05.2009. by Marko Barčan
Broj otvaranja:7515
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
zdravs59@htnet-dsl piše: (02.09. 18:45)
DJURO,U LIPIKU I PAKRACU NEMA TAKVIH "STRUČNJAKA"ZA TO RADNO MJESTO.DAT ĆE BOG DA SE UGASI 250 OPĆINA U HR PA I OVA ŽUTA KUĆA-BURE BEZ DNA.
djuro piše: (02.09. 18:05)
Sada jejasno zašto ste vi "mladi" toliko drukali za HDZ. Pa tata Ivo je postao voditelj javnih radova,a uskoro će biti i glavni gradski domar. Vi stvarno znate zašto se bavite "mladima".
pkcman piše: (19.05. 17:56)
Prvo moram reći da mi je strašno žao što se Vi mladi lako prodajete.Prodali ste se HDZ-u za sitnih 20-tak tisućica u proračunu.Što se tiče rezultata, da ostali imaju toliko novaca kao HDZ (naravno novaca građana koje bez srama troše), Huška i Haramija ne bi prešli izborni prag.Ovo što su oni radili u ovoj preizbornoj kampanji vrlo je sramotno.Tako kupovati i ucjenjivati ljude, sramotaaaaa!
che piše: (19.05. 09:44)
HDZdobra.com he,he,hi,hi :)
hrvoje07 piše: (18.05. 11:16)
Samo mi nije jasno kako to da je Ivančić prošao tako loše, a ankete su vam pokazivale suprotno? Mora da je bio jako aktivan i on i Rojs iz Zagreba. Koliki mulac moraš biti da varaš tako samog sebe i napuhavaš si popularnost. Baš me zanima kakvo on sad ima pametno objašnjenje za ovo...
Sokol piše: (18.05. 10:18)
kiki odlično!
paparazzo piše: (18.05. 07:42)
Hvala TheMan, cijenimo tvoju podršku, kao i podršku HDZdobre.com...
theman piše: (18.05. 02:43)
Nije samo da se "sekiramo", već i umiremo od straha :) gaće nam se tresu, paparazzo dinastija napada, svi ćemo nestati u vjetru :) :) paparazzo, ti si naš idol...trebao si ti biti gradonačelnik...imaš taj kliker, a to se vidi u gotovo svakom tvom komentaru
paparazzo piše: (17.05. 23:21)
Oni ti nisu rekli tko je novi gradonačelnik nego tko vodi. To je ipak bila tvoja rečenica. Ali bit će Huška, ne morate se sekirat u uredništvu...
baxzy piše: (17.05. 23:17)
Ne, nego ti ne znaš čitati... Pišu podaci, ne rezultati tamo kod Huške.. Točne upute što smijem napisati dobio sam od Gradskog izbornog povjerenstva, zato pišu 'podaci', a ne 'rezultati'! M.Barčan
paparazzo piše: (17.05. 23:03)
Pakrac.hr kaže nakon svih prebrojanih listića Huška 49,67%! Tako da će morat pričekat još 2tjedna da bude načelnik. A Takodobra kao Silvija Luks, znaju rezultate prije svih...
kiki piše: (17.05. 21:55)
Davor rules!!!!
Sortiraj Lokalni izbori 2009 by
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.