TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
VIDEO! Pakrac i Lipik zavijeni u kockasto ludilo
Slavilo se diljem Lijepe Nae, pa tako i u Pakracu i Lipiku. Bircevi puni navijaa oboruanih rekvizitima, glasnicama i dovoljnim koliinama alkohola.

Navijalo se neumorno, punih 90 minuta utakmice, a pjesma se orila i satima poslije. Za navijae u "Rui" se vlasnik posebno pobrinuo. Izmeu poluvremena navijai su mogli dopuniti baterije kobasicama s roštilja. Nakon utakmice tralo se u automobile te je spontano organizirana slavljenika kolona koja je nekoliko puta prošla kroz Pakrac, a kasnije se zaputila i u Lipik. Ekipe izlaze iz birceva, ljudi mašu s prozora, ak i bakice na zebri se vesele s nama. Ludnica i ope veselje. Ni neumorna kiša nas nije uspjela oneraspoloit. Moda je bila dobrodošla za one koji su bili okupani znojem (nadamo se samo da nee navu' kakvu prehladu).


Rotilj ispred ''Rue''

A utakmica? Hrvatska-Njemaka. 2:1. Svi ste, vjerujem, gledali pa vam to neu prepriavati i komentirati. Ipak sam ensko koje se ne "kui" u nogomet. Srna je zabio gol u 24. minuti, Oli u 62., a Njemakoj je obraz spasio Podolski u 79. Dakle, Njemaka je sreena, a neriješeni rezultat druge utakmice, Austrija - Poljska, zajamio nam je ulazak u etvrtfinale. Budite spremni za još jednu rundu navijanja i stoga se dobro odmorite sljedeih dana:)

Video: Galerija slika


I najmlai su bodrili Vatrene
Postavljeno 13.06.2008. by Lana Ljevakovi
Broj otvaranja:3264
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.