TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Naši nogometaši utopili zarađeni novac u ženama i alkoholu
Nezaboravna fešta nakon malonogometnog turnira u Lipiku. Starija seka Wonders više ne voli Miralema već puca na Ognjena Kafku. Vedrana Macuru ne želi niti jedna. Noć ludila i totalnog raspašoja.

Nogometaši - prave zvijezde u prvim redovima....

Nakon završetka Božićnog malonogometnog turnira u Lipiku, u poznatom lipičkom caffe-baru održana je nezapamćena nedjeljna fešta na kojoj su se okupile pobjedničke ekipe, navijači te slučajni prolaznici. Novinari TAKOdobrog lista slučajno su se našli na ovom mjestu te trijeznim i budnim okom promatrali ovaj totalni raspašoj, zabavu koja je po intenzitetu bila nalik onoj najpoznatijih svjetskih zvijezda i Jet-setera, samo što je ovdje falio koji šmrk i malo kokaina. Ekipe koje su osvojile nagradni fond turnira na najbolji su način potrošili zarađeni novac. Počastili su sami sebe, svoje navijače, prijatelje, rođake pa i nas novinare. Zato tako lijepo pišemo o njima.

Pokrovitelji i sponzori turnira mogu biti zadovoljni činjenicom da je novac ostao u Lipiku. Točnije, kod Babića u šanku. "Samo neka se lova troši u Lipiku", to je sigurno želja i našeg gradonačelnika koji je cijelu večer pratio utakmice na turniru, ali nas nije počastio svojom nazočnošću na fešti. To smatramo velikom štetom je bi nam bila čast da je došao, okrenuo koju rundu, pa da popijemo malo i proračunskog novca.


Dobrovačke ljepotice (u sredini) odlično su se zabavile
"Tamo gdje su dobri nogometaši tamo su i ljepotice".

Stara izreka kojoj smo bili svjedoci i ove večeri. Brojne lipičke, pakračke i dobrovačke ljepotice i sponzoruše zauzele su plesni podij i izazovnim pogledom prizivale polupijane nogometaše da ih te večeri ugoste u svom društvu. Ognjen Kafka, nakon Markića Grubnića trenutno najpoznatija zvijezda Pakraca i Lipika, sa svojom ekipom DBN šport osvojio je 3. mjesto na turniru, a noć je završio u zagrljaju seke Wonders, poznate lipičke starlete za koju se dosta vremena špekuliralo da je u vezi s napadačem NK Lipika Miralemom Šahmanovićem.

Neki nogometaši nisu imali puno sreće sa ženama te večeri. Naš sve fensi-šmensi Mac - Vedran Macura svoju je tugu nakon loših igara na malonogometnim terenima ubio u alkoholu, a ostao je bez svog ženskog primjerka. Koji je razlog tomu teško je reći, ali izgleda da još nije na nivou kada bi se za njega moglo reći da je poznata faca i da zslužuje mjesto na ovakvim zabavama. Kako bi moja baka rekla, mali Macura još treba jesti puno žganaca da bi bio u rangu s Kafkom, Grubnićem, Jankovićem, Jadrankom Kosor i ostalim pakračko-lipičkim zvijezdama.

Ognjen, dok se još družio s nogometašima....
Iako ovakve zabave ne propušta, na ovom eventu nismo vidjeli našeg manekena Dejana Jankovića. Iako je dobio poziv organizatora, odlučio je poslušati svog stilista te propustiti ovu večer kako bi uštedio lovu za nove tigraste hlačice s rozim remenom koje treba kupiti za novogodišnji izlazak. Na partyju su viđeni još mnogi poznati sa naših prostora: glazbenik Miroslav Badrov, mladi političar Ivan Pušćenik, modeli u usponu Ivana Strehovac i Nina Straga, i tako dalje…

Ove dvije relativno nepoznate cure promatrali smo cijelu večer i nismo vidjeli kako love dečke. Očito su same sebi dovoljne.
Postavljeno 31.12.2008. by Dejan Iličić
Broj otvaranja:5363
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.