TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Snimanje 22. filma o Jamesu Bondu u tijeku

Premijera 22. filma o James Bondu, iji se naslov još uvijek ne zna, oekuje se u studenom ove godine, a ovih dana su snimljene prve scene filma.


David Craig

David Craig, kojeg smo i u prošlom nastavku gledali kao agenta 007, i ovoga e puta imati istu ulogu, a ulogu Bondove djevojke dobila je 28-godišnja ukrajinska glumica Olga Kurylenko koju smo nedavno mogli gledati u filmu "Agent 47" (Hitman).
Glavni negativac filma je francuski glumac Mathieu Amalric, a Gemma Arterton je dobila ulogu agentice Fields.


Olga Kurylenko - Bondova djevojka
Radnja filma e se nastaviti tamo gdje je "Casino Royale" stao, a novi film o Jamesu Bondu reirat e Marc Forster prema scenariju Neala Purvisa, Roberta Wadea i Paula Haggisa.

Postavljeno 21.01.2008. by Nikolina Ernei
Broj otvaranja:3631
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.