TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Skidajmo.com

Lijepo je kad sve programe koje trebate moete pronai na jednom mjestu rasporeene po kategorijama. Još je ljepše kad uz svaki program moete pronai detaljan opis na hrvatskom jeziku, te ocjenu kvalitete.


Skidajmo.com je odlina nova stranica na hrvatskom jeziku za skidanje softvera. Programi su podijeljeni u 13 kategorija, a sadraj se nadopunjava više puta dnevno, tako da korisnici uvijek imaju na raspolaganju najnovije verzije softvera.


Za svaki ete program na stranici nai detaljan opis i ocjenu u nekoliko kategorija. Uz to, za svaki komad softvera moete pratiti i statistiku preuzimanja, te prema tome zakljuiti o popularnosti programa.

Iza projekta Skidajmo.com stoji ekipa koja je oformila jedan od najpoznatijih hrvatskih portala posveenom softwareu, Recenzije.hr.

Cijela je stranica vrlo profesionalno i ukusno dizajnirana, i vjerujemo da e uskoro postati omiljena stranica za svakoga tko treba besplatni softver.

Više:
www.skidajmo.com

Prenosi:
Net.hr

 

Postavljeno 16.01.2008. by Santo Tessari
Broj otvaranja:8156
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.