TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Pink u usponu
Ne tako davno objavljen Pinkin album "I'm not dead", upravo doivljava nove uspjehe.
Singlovi sa albuma "Who Knew", "Get the party started" i "U + U hand"', nalaze se na top ljestvici 60 pjesama koje su nešto starijeg izdanja, ali su još uvijek popularne i znaajne u SAD-u.
Time su dobile i nagradu popularnog amerikog magazina Billboard - "Billboard BDS Certified Spin Airplay Award", a sam album "I'm not dead" se još uvijek zadrao na top ljestvici najprodavanijih albuma.

P!nk
Isto tako, Pink je nedavno završila veliku turneju u Australiji gdje je srušila dotadašnje rekorde posjeenosti, time što ju je na 35 koncerata vidjelo ak 310 tisua oboavatelja.
No, iako je nedavno objavila svoj album, koji upravo doivljava uspjehe, Pink je ve poela sa snimanjem novog albuma, za koji se nadamo, da e proivjeti isto tako velik uspjeh.
Postavljeno 23.01.2008. by Nikolina Ernei
Broj otvaranja:3465
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.