TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Angelina Jolie ponovno trudna
Iako Angelina i Brad Pitt ve imaju etvero djece, troje posvojene - trogodišnju Zaharu iz Etiopije, etverogodišnjeg Paxa iz Vijetnama i šestogodišnjeg Maddoxa iz Kambode, te jednogodišnju biološku ker Shiloh, vijest o tome da Angelina oekuje blizance ih je itekako obradovala.

Obitelj Pitt

Vijest o Angelininoj trudnoi potvrdio je ameriki magazin America's Star, a vijest potvruje i injenica da je brani par otkazao planirani put u Europu, odmah nakon što su saznali za trudnou.

Naime, Angelina i Brad su izjavili da su oduvijek eljeli imati veliku obitelj, što im se ostvarilo, ali tvrde kako e i nakon Angelinina poroda, vjerovatno posvojiti još djece.
Iako im se ponekad ini da nemaju vremena jedno za drugo, poznati glumaki par tvrdi da su presretni što imaju veliku obitelj te da im je uitak gledati kako djeca odrastaju.

Postavljeno 26.01.2008. by Nikolina Ernei
Broj otvaranja:3671
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.