TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Amy Winehouse krenula na odvikavanje
Iako je pjevala kako ne eli u 'rehab', nije imala puno izbora, nakon što su cijeli svijet obišli prizori njezinog pušenja cracka.

Amy u usponu
Tako je Amy tek nekoliko dana nakon skandala, koji je pokrenuo i policijsku istragu, krenula u kliniku na odvikavanje, a navodno se na to odluila nakon što se posavjetovala sa svima, od obitelji i lijenika do diskografske kue.

Odluila okrenuti novu stranicu u ivotu


'Amy je najtalentiranija i najvanija glazbenica svoje generacije', poruuju nam iz njezine izdavake kue dodavši kako se nadaju da e se Amy nakon lijeenja vratiti glazbi u punoj snazi. Podsjeamo da je i famozna Amy promjenila svoj poznati stil...Svoju duge crne ekstenzije zamjenila je kratkom plavom kosom...ali to nije sve...izgleda de je pjevaica stvarno odluila raskrstiti sa svojim starim nainom ivota! Naime,ostavila je mua koji je još u zatvoru zbog mnogo toga i vratila se svom bivšem deku (producentu)...

Što rei...osim pametan potez...:)


Ostavila mua, i krenula dalje..
Osim toga, oekuje se da e problematina pjevaica završiti tretman i uspjeti nastupiti na dodjeli nagrade Grammy, zakazane za 10. veljae u Los Angelesu.


Postavljeno 05.02.2008. by Mirna Luki
Broj otvaranja:3523
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.