TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Ponovno Amy...

IZMUENA Amy Winehouse, koja je prošli mjesec provela dva tjedna u rehabilitacijskom centru pokušavajui se "skinuti" s heroina, cracka, marihuane, alkohola i tko zna ega sve ne, vratila se starim navikama povjerivši prijateljima: "Ne mogu dalje".

Njezin suprug Blake Fielder-Civil nalazi se u zatvoru i konzumira kokain, ecstasy, marihuanu i alkohol kako bi "lakše prošao" kroz emotivnu krizu, rekli su njegovi prijatelji koji su takoer otkrili kako Amy ima prijatelja koji joj je krijumario drogu u londonsku rehabilitacijsku kliniku i to ve prvu no kada je došla.

Naime, bila je "ista" nešto manje od deset dana kako bi prošla na testiranju za droge jer je to bio jedini nain da joj se odobri viza za Ameriku kako bi mogla prisustvovati dodjeli nagrada Grammy.


Amy: Boje više nisu tako sjajne i ljubav više nije tako stvarna

Jedan njezin prestravljeni prijatelj ispriao je kako su on, Amy i njihovi prijatelji prošli tjedan sjedili oko stola te je u jednom trenutku Amy izvadila upalja, poela si priti ruku te vrištala:

"Moj ivot je ahura u odnosu na to kakav je bio. Ljudi mi nešto govore, a ja ih uope ne ujem. ini mi se kao da je cijeli svijet mrtvoroen. Boje više nisu tako sjajne i ljubav više nije tako stvarna. Ne znam više tko sam i osjeam se ukoeno."


Amy prolazi krize

"Rehabilitacija me pretvara u zombija bez emocija"

Tu cijelu situaciju njen je prijatelj prokomentirao rijeima kako "Amyno ponašanje nikada nije tako osciliralo. Jedan je trenutak odlino, drugi se od muke valja po podu i vrišti kako ne moe dalje", kazao je, naglasivši kako Amy smatra kako je rehabilitacija pretvara u zombija bez emocija.

I taman kada smo se ponadali da je jedno loše razdoblje iza nje te da je ozbiljno mislila kada je rekla da je okrenula novi list u ivotu, ona izgleda posustaje i gubi snagu i volju za ivotom...


Postavljeno 02.03.2008. by Mirna Luki
Broj otvaranja:3624
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.