TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Rihanna publiku u Dublinu zadivila svojim porno akrobacijama
Nastupi trenutno najvee svjetske tinejderske zvijezde sve su provokativniji, pa je publika na velikom koncertu u Dublinu mogla uivati u nikad golišavijoj Rihanni koja se tokom koncerta izvijala i pomalo skidala svoj izazovni PVC kostim. Do pozornice ju je dopratio novi deko Chris Brown, kojem oito ne smeta to što polugola nastupa pred tisuama oboavatelja.

Definitivno ima to za ponuditi...

Iako se nedavno pisalo o Rihanninoj romansi s glumcem Joshom Hartnettom, 20-godišnjakinja je medijima priznala kako hoda s r'n'b pjevaem Brownom, koji joj se pridruio na europskoj turneji. Upravo joj je on prvi estitao na prvom osvojenom Grammyju, kojeg je nedavno zaradila zahvaljujui suradnji s Jay-Z-jem u megahitu "Umbrella", a pomoi e joj, priznala je, u stvaranju novog albuma koji bi objavljen trebao biti do kraja godine.


...tijekom jednog koncerta
Iako je još donedavno pred svima oštro odgovorila da se nikad nebi skinula ni za koje novce, oito je samu sebe poklopila...

Rihanna u svom...khm...novom izdanju
Postavljeno 29.02.2008. by Mirna Luki
Broj otvaranja:5431
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.