TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Krv zaista nije voda - raspadaju se nosići u poznatoj obitelji Jackson!
OSIM ljubavi prema glazbi i pozornici, Michaela, Janet i LaToyu Jackson veže i izniman interes kad je u pitanju estetska kirurgija. Do izražaja posebno dolazi kad su u pitanju njihovi nosevi, koji su se tokom godina vidno smanjili i stanjili, a da su im plastičnjaci od nužnog zla postali omiljeni hobi, svjedoči i zastrašujuća statistika - njih troje zajedno imaju više od stotinu estetskih operacija!

Prekrasna Janet tijekom nastupa

Nitko od njih dosad nije priznao nijednu operaciju nosa - 51-godišnja LaToya svoj "mladoliki izgled" pripisuje genima, Janet odlazi s intervjua na sam spomen estetskih operacija, a Michael promjene na licu, pa i činjenicu da mu se nos već nekoliko godina raspada, pripisuje kožnoj bolesti. Posljednja, ali ne i manje važna sitnica o operacijama Jacksonovih - svi troje odlaze kod istog estetskog kirurga, koji je, po svemu sudeći, samo surađujući s popularnom obitelji osigurao bezbrižnu mirovinu.

 

 


Njihova mladost
Naime, Janet uporno želi dokazati kako nikad nije i neće podvrgnuti svoje tijelo kakvim plastičnim operacijama, a do prije 4 godine se okolo svima redom hvalila kako i ne zna drugog načina da smršavi, osim da ode na liposukciju... Izjavila je da joj je to najefikasnije riješenje te da se tako ne muči puno. Nekoliko tjedana bude u top formi dok snimanje spotova ili kojekakve premjere završe i onda se polagano opusti sve do sljedećeg spota (čitaj: doma leži, uživa u hrani i nabaci kojih 30 kila viška)...

Čovječe, što uradi od sebe?

Janet poslije svih obaveza
Postavljeno 04.03.2008. by Mirna Lukić
Broj otvaranja:3875
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.