TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Ukida se Celebrity BB!
Od ovoga petka više neemo gledati Celebrity Big Brother, potvrdili su nam s RTL-a. Odluili su ga skratiti za cijeli tjedan dana jer je atmosfera u kui prerasla u 'svaalaku monotoniju'.

Po hodnicima RTL-a ve se nekoliko dana šuška da e Celebrity Big Brother završiti tjedan dana ranije. Navodno ga je Farma s konkurentske TV kue uvelike potukla u gledanosti, pa su na RTL odluili projekt završiti ovoga petka.

"Celebrity Big Brother najavio je novu proljetnu programsku shemu te je bio dobar uvod u emitiranje programa u udarnom terminu. Ipak, RTL Televizija nije u potpunosti zadovoljna rezultatima koje je ovaj format postignuo u proteklom periodu. Tako e Celebrity Big Brother reality show završiti ovaj petak jer zvjezdanim stanarima nedostaje vanjski svijet i glamur, pa ih je Big Brother odluio pustiti kuama uoi Uskrsa", potvrdili su za Net.hr s RTL televizije.

Nadalje RTL-ovci završetak pojašnjavaju i svaalakom monotonijom. "U pravom reality showu mnogo je faktora koji determiniraju uspjeh, a zvjezdani se stanari ne naviknuti na izolaciju i na neispunjen dan obvezama iz vanjskog svijetu, nisu mogli nositi sa strogim pravilima Big Brothera što je rezultiralo svaalakom monotonijom. RTL Televizija planirala je krae trajanje zvjezdanog izdanja Big Brothera u usporedbi s uobiajenim formatom, a zbog Uskrsa Big Brother je ovaj put pokazao svoje veliko srce i pustio ih kuama", pojašnjavali su s RTL-a.

 

 

net.hr

Postavljeno 20.03.2008. by TAKOmedia
Broj otvaranja:3746
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.