TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
AMD najavljuje hexa core procesore
Na trištu su se tek nedavno poeli prodavati trojezgreni procesori a AMD ve najavljuje procesore sa 6 jezgri. AMD-ovi šesterojezgraši bi trebali biti slini Intelovim procesorima kodnog imena Dunnington. Zbog izrade 45-nm tehnologijom, biti e manji za oko 25 % od prijašnjih modela.

Prednosti koje donosi ova serija procesora je podrška virtualizacijskoj tehnologiji te SSE4 instrukcijama. Novim procesorima e se moi pojedinano podešavati napon te frekvencija svake jezgre, što je prepušteno samo pravim overclockerima.
Takoer, iz Advanced Micro Devices-a najavljuju i procesore sa 8 jezgri, koji e zasigurno sve "gurati", i to uz smanjenu potrošnju energije.
Postavljeno 24.03.2008. by Alen tor
Broj otvaranja:3898
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.