TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Magarci napadaju, starica stradala
Svi pomalo osjeamo strah kad trebamo ui u dvorite vlasnika koji ima psa, ali sve je to razumljivo dok vas ne napadne magarac.

Jedna starica u Katel Kambelovcu doivjela je upravo neto takvo. Dok je prolazila susjedovom livadom oborio ju je magarac, ugrizao za ruku i teko ozlijedio. Starici je napuklo osmo i deveto rebro, slomljena joj je lijeva nadlaktica te ima veliku ranu od ugriza na desnoj nadlaktici.

Vlasnik magarca je dogaaj komentirao na sljedei nain: "Magarac nikad nije sluio za fiziki rad niti je nosio samar, ali u ivotu nije susreo enku, pa pretpostavljam da mu to nedostaje i da je zbog toga uzbueniji u proljee."
Postavljeno 27.04.2007. by Dejan Ilii
Broj otvaranja:2580
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.