TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Ivana Mađaroši nova glavna urednica
Nakon odlaska Martine Lukić na novo radno mjesto, imenovane su nova Glavna urednica portala i njena savjetnica.

04. travnja održana je sjednica Upravnog odbora Udruge Novi Lipik. Glavna tema dnevnog reda odnosila se na medijske projekte udruge.

Tako se raspravljalo o dosadašnjom radu Internet magazina TAKOdobra.com te pokretanju novog lokalnog lista pod nazivom TAKOdobar list.

Jednoglasno je usvojena odluka da se krene sa izdavanjem TAKOdobrog lista, a prvi broj bi trebao izaći početkom svibnja.

Na mjesto glavne urednice TAKOdobrog lista imenovana je Martina Lukić, dotadašnja glavna urednica portala, a na njeno mjesto izabrana je Ivana Mađaroši. Savjetnica glavne urednice portala bit će Marta Lokner.

Ivana Mađaroši i Marta Lokner će u sljedećih nekoliko dana izabrati novo uredništvo portala čiji je dosadašnji mandat istekao s odlaskom Martine Lukić.
Postavljeno 05.04.2007. by Dejan Iličić
Broj otvaranja:3171
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.