TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
TAKOdobar list predstavljen javnosti
Mladi Lipika i Pakraca (ZAJEDNO!!!) su pokrenuli novi mjesenik pakrako-lipikog podruja - TAKOdobar list.

Kako je najavljivano, 25. svibnja 2007., ostvaren je projekt tiskanog izdanja i krenulo se u distribuciju lista javnosti. Prvi, besplatni pilot broj, ija naklada je 500 primjeraka, nalazi se na svim kljunim drutveno-prometnim mjestima u Lipiku i Pakracu. Poevi od gradskih uprava, preko ostalih javnih ustanova poput knjinica, bolnica, srednje kole, osnovnih kola, vrtia pa sve do kafia, frizerskih salona i raznih trgovakih objekata, graani su dobili jo jedno tiskano izdanje koje e prezentirati drutvena i ina zbivanja naeg podruja.

Da bismo uinili list to zanimljivijim graanima otvoreni smo za sve ideje i suradnje. Svaki va prijedlog, tovani itatelji, je dobro doao i bit e pomno razmotren. Ureivaki kolegij u svom radu nastojat e biti inovativan, raznolik i prilagoen svim dobnim skupinama s naglaskom na mlade. Imate li prijedloga, tema o kojima elite itati, pisati, to elite saznati, kakvu istinu otkriti, piite nam i izdignite se iz kolektivne pasivizacije ovog kraja.

Ima nas nekoliko tisua u naa dva grada s okolicom, tiskanih primjeraka je 500, a budui da na listu ne pie 'itaj i alji dalje', kroz nekoliko dana objavit emo punu verziju prvog pilot broja kako bi i oni do kojih list nije doao imali svoj primjerak.

Postavljeno 26.05.2007. by Marko Baran
Broj otvaranja:4188
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.