TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
I na jesen po selima
Iza Nogometnog kluba Lipik je nezapameno proljee koje je, naalost, bilo dovoljno samo za drugo mjesto u prvenstvu. Loa jesen unitila je snove o 4. ligi.

Nogometai Lipika voeni mladim trenerom Dubravkom Ljevakoviem ostvarili su 10 pobjeda i 3 nerijeena rezultata u 13 proljetnih utakmica, niz kakvim se malo koja ekipa moe pohvaliti. Na kraju 5 bodova zaostatka za Poegom najvjerojatnije ostavljaju Lipik u 1. upanijskoj nogometnoj ligi. S obzirom na predstave prikazane ovog proljea prava je teta to e Lipiani i na jesen putovati u aglin, Kaptol, Mihaljevce, Buk i sline destinacije.

Od pomlaene ekipe Hajduka nismo vie ni oekivali. Na kraju zadovoljavajue 7. mjesto nakon vrlo dobrog proljea nagovjetava bolje dane za Pakraane. Miljenja smo da Hajduku kao i Lipiku nije mjesto u ovoj ligi, i trebali bi u sljedeim sezonama poraditi na tome da Lipik i Pakrac dobiju bar etveroligae.
Saa Komljenovi, kapetan NK "Lipika"

Dali ste zadovoljni s drugim mjestom u prvenstvu ?
Kako je bilo nakon onog jesenskog dijela, drugim mjestom moemo biti ponosni. Realno moemo dati vie od tog drugog mjesta to je pokazalo proljee u kojem smo osvojili 33 od moguih 39 bodova. Ove godine su se neke stvari sredile, uprava je organiziranija, igrai bolje treniraju, ali najvee zasluge idu naem treneru Dubravku Ljevakoviu koji je napravio velike pomake u naoj igri.
Kako ocjenjujete svoju sezonu na golu ?
Nisam ba zadovoljan, bilo je dosta oscilacija u mojoj igri, moram i mogu dati puno vie. Ozljeda je malo poremetila moje planove pa nisam cijelo vrijeme bio na nivou koji se od mene oekuje.
Planovi u budunosti?
Zadovoljan sam u Lipiku, ali ako doe neka nemoralna ponuda, naravno da u razmisliti o njoj.

Darko Baronica, predsjednik NK "Hajduka"

Kakva je bila sezona?
U klubu smo zadovoljni jer ove godine nismo imali nekih velikih ambicija to se tie rezultata seniorske ekipe. Ili smo u drastino pomlaivanje momadi i na kraju smo s tim mladim domaim igraima osvojili zadovoljavajue sedmo mjesto to je prvenstveno dobra najava narednih sezona. Veliko zadovoljstvo su rezultati to su ostvarile mlae kategorije, poglavito pioniri koji su prvi i to sa svih 26 pobjeda to nije napravila niti jedna selekcija u povijesti upanijske lige. Osim toga, drastino smo poboljali uvjete rada na stadionu.
Darko Kovai?
Darko je zasigurno jedan od najboljih igraa lige i nama je bio daleko najbolji igra, a to se vidjelo posebno u onim utakmicama kada zbog ozljede ili kartona nije nastupao. Svjesni smo da ga trae mnogi klubovi, ali mi emo ga nastojati zadrati. Ako on ustraje u elji da ode, posebno ako pritom nae ponudu koja je adekvatna njegovim oekivanjima i nogometnom znanju, mi emo mu jo i pomoi u tome.
Naredna sezona?
Namjera nam je ovaj mladi sastav pojaati sa nekoliko starijih igraa. Meutim, sezona je tek zavrila, nismo se jo time ozbiljnije bavili. Planovi su ustrajati u radu s ovim velikim brojem mladih igraa koji su se ove godine pojavili u sastavu i stvoriti perspektivnu ekipu za budunost oslanjajui se to je vie mogue na vlastiti igraki kadar.

1.NL

NK Lipik Lipik:
Seniori 2. mjesto
Juniori 7. mjesto
Pioniri 8. mjesto
Predpioniri 8. mjesto

NK Hajduk Pakrac:
Seniori 7. mjesto
Juniori 2. mjesto
Pioniri 1.mjesto
Predpioniri 6. mjesto

2. NL

NK Dobrovac Dobrovac:
Seniori 8. mjesto
Juniori 4. mjesto

NK Slavonija Prekopakra:
Seniori 14. mjesto
Juniori 13. mjesto

NK Dinamo Badljevina:
Seniori 5. mjesto
Juniori 6. mjesto

Napomena: U 1. NL i 2. NL natjee se po 14 klubova
Postavljeno 27.06.2007. by Dejan Ilii
Broj otvaranja:4844
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.