TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Zimovanje na Matkovcu, 09. do 11.01.2006.g.
Izviai su i ove godine organizirali zimovanje na Matkovcu.
Uz brojne aktivnosti koje su im priredile vrijedne voditeljice poletarci su se zabavljali, druili, natjecali. Izviai su pripremali hranu i polagali vjetarstvo kuhara (Sale i Tomy).
Iako nismo imali snijega mi smo ga nali, gdje na Omanovcu. Naim poletarcima smo organizirali prijevoz i izlet na Omanovac, gdje smo dan proveli u veselim snjenim aktivnostima

Veeri smo provodili u srcolovki, plesu, igrokazima i drugim zabavnim programima. Bilo nam je veselo, zabavno i s puno smijeha.

A zadnji dan su slijedila natjecanja i to u ovim kategorijama: vorovi (ambulantni, zastavni i detektivski), skakanje u vrei, potezanje ueta i otimanje marame. Poletarci su nam pokazali svoju brzinu, vjetinu i znanje, a ujedno se odlino zabavili.

No i mi smo njima pripremili iznenaenje. Prilikom sveanog zavravanja Zimovanja, iznenadili smo nove lanove davanjem Obeanja, najurednijim poletarcima dodijelili diplome, i pohvalili najvrednije.

Jo jedanput VELIKO HVALA naim kuharima (Sai, Tomislavu i Gonzi), hvala Sanji i Martini, naim predvodnicima jata (Mariji i Marku), i najvee HVALA naem Starjeini Zoranu, to nam je to sve omoguio i Starjeini i Naelnici Zimovanja Mileni i Dejani.
Postavljeno 11.01.2006. by oipakra
Broj otvaranja:2912
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.