TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Priznanja
Za poseban doprinos i ostvarivanje programskih ciljeva u razvoju i afirmaciji izviake organizacije, za pripremu i izvoenje izviakih akcija GRADU PAKRACU se dodjeljuje:
POSEBNO PRIZNANJE SAVEZA IZVIAA HRVATSKE

Priznanje su gradonaelniku grada Pakraca mr. Davoru Huki uruili Naelnica Odreda Milena Klamer i Starjeina Zoran Milakovi.
Za poseban doprinos u jaanju materijalne osnove jedinica, za pomo u ostvarivanju programskih ciljeva i za afirmaciju izviake organizacije OSNOVNOJ KOLI BRAE RADI iz Pakraca dodjeljuje se:

ZAHVALNICA SAVEZA IZVIAA HRVATSKE

Priznanje je ravnateljici Osnovne kole gospoi Branki uljat uruio Starjeina Odreda Zoran Milakovi.
Postavljeno 28.07.2006. by oipakra
Broj otvaranja:3444
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.