TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Izgorio disko klub ''Minotaur'' u Kutini
Izgorio jedini disko klub u Kutini

U nedjelju oko 9 sati ujutro planuo je jedini disko u gradu. Poar su oko 10 sati zapazili lokalni ribii koji su u to vrijeme ili na pecanje.

Od neslubenih izvora saznajemo kako je uzrok poara kvar na elektrinim instalacijama, oevid je u tijeku. Takoer, neslubeno saznajemo kako su prve procjene na tetu oko milijun kuna, ali dodatna teta je ta to nita od inventara tj. od opreme nije osigurano. Nismo uspjeli saznati planira li vlasnik obnavljati disko.

Trenutno u Kutini nema niti jedan otvoreni disko klub tako da su za sada mogunosti za izlaske svedene na mnotvo kafia, ali iz razgovora s lokalnim stanovnitvom saznajemo da im to nije dovoljno.

Postavljeno 10.09.2007. by Marko Ke
Broj otvaranja:5109
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.