TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
HFP konačno prodaje ZRC Lipik
Hrvatski fond za privatizaciju i većinski vlasnik Zdravstveno rekreacijskog centra Lipik je napokon oglasio natječaj za prodaju ZRC-a. Početna cijena za 90% dionica je 2,87 milijuna kuna, a krajnji rok za podnošenje ponuda je 17. listopada 2005. Od budućeg kupca (ako se pojavi) se očekuje da sve zaposlenike zadrži na poslu najmanje godinu dana te da ponudi program obnove i ulaganja za sljedećih 5 godina. ZRC trenutno ima 18 zaposlenika.
Postavljeno 11.10.2005. by Dejan Iličić
Broj otvaranja:3379
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.